En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör till Mikaeli vårdcentral
Örebro

Vi söker nu en medicinsk vårdadministratör till oss på Mikaeli vårdcentral.

Mikaeli vårdcentral ligger i västra delen av Örebro. Vårdcentralen är relativt ung och vi har snabbt skaffat oss ett gott rykte hos patienterna. Här jobbar cirka 30 personer som trivs mycket bra tillsammans och samverkar för att ta möta våra patienters behov av vård.

Vi tycker det är viktigt att ständigt utveckla verksamheten och hitta nya, förbättrade arbetsmetoder. Därför är det högt i tak hos oss och alla kommer till tals. Den senaste medarbetarenkäten visar att vi tillsammans skapat en vårdcentral med mycket bra arbetsmiljö.

A
rbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation,  patientadministration samt kassaarbete.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsform:
Vikariat med heltidstjänstgöring, 210927-220831

Tillträde:
2021-09-27 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katrina Semb, verksamhetschef
Telefon: 019-602 48 26

Fackliga företrädare
:
Vision
E-post:
vision.kansli@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Mikaeli vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:680

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.