En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Maskinförare med BE-körkort

Nu finns det en möjlighet att bli en del av Region Örebro läns parkgrupp! En av våra medarbetare går i pension och vi söker en maskinförare som i en självständig roll tillsammans med oss andra i parkgruppen vill vara med och sköta utemiljön runt våra fastigheter.

Parkgruppen är en driftgrupp inom fastighetsdriftavdelningen som ansvarar för allt från planering av mark till skötsel och underhåll av parkområden. Vi har hand om planteringar, trädsättningar och grönytor. I dagsläget är vi 15 stycken helårsanställda, inklusive gruppchef. Under högsäsong utökas personalstyrkan väsentligt med både säsongsanställda, sommarvikarier och feriearbetare.

Vi sköter utomhusmiljön vid våra sjukhus, vårdcentraler och folkhögskolor. Vårt mål är att ge vårdtagare och medarbetare en trivsam, trygg och läkande utomhusmiljö där design och god funktion går hand i hand. Vi har höga ambitioner när det gäller rehabiliterande parkmark eftersom växter, vatten och hälsa hör ihop.


Arbetsuppgifter:
Inom Park arbetar vi med all typ av park- och trädgårdsskötsel såsom planering, skötsel, anläggning och plantering i hela länet, vilket utgör en sammanlagd yta på ca 730 000 m2. Din uppgift kommer främst vara maskinförare i Örebro, Karlskoga och Lindesberg med utgångsplacering Örebro. I arbetsuppgiften ingår gräsklippning, snöröjning och andra maskinföraruppgifter och administrativa tjänster såsom fakturahantering, återrapportering och medverka i upphandlingar.

Kvalifikationer:

Du har gymnasieutbildning inom anläggningsfordon eller erfarenhet/utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har BE-körkort med erfarenhet inom maskinkörning så som hjullastare och traktor. Har du även hjullastarkort, truckkort och/eller krankort är det meriterande. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt likväl som god initiativ- och samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett team med planerande ansvar. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katarina Ahlgren, Gruppchef 0702887190

Fackliga företrädare
:

Kommunal 019-6021575

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Region Örebro läns fastigheter i hela länet – sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar regionens fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Byggprojektavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-09-01

Vi har en löpande urvalsprocess, så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Ärendenummer:
Rs:2021:59

Välkommen med din ansökan!


Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.