En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till avdelning 7, Kirurgiska kliniken, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Lockas du av ett utmanade, spännande och omväxlande arbete?

Då kan vi erbjuda dig ett lärorikt arbete hos oss. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med bred kompetens och söker en engagerad, positiv och driven kollega med intresse av kirurgisk vård.

Har du patientens vård i fokus och vill utveckla dina tekniska färdigheter är Kirurgen rätt plats för dig. Här får du ett varierande och utvecklande arbete där du arbetar nära patienten med övriga professioner. Vi strävar efter att alltid ha ett väl fungerande samarbete där kvalitet och patientsäkerhet är i fokus.

Du kommer erbjudas en introduktion som anpassas efter dina behov. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling på avd för all personal och uppmuntrar till personlig utveckling.

Avdelning 7 är en kirurgisk avdelning med 16 vårdplatser och vi arbetar i 2 team. Vi vårdar patienter med olika kirurgiska diagnoser, har en del urologi och arbetar även med palliativ vård i nära samarbete med Palliativa konsultteamet i Karlskoga.


Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innehåller omvårdnad, medicinska arbetsuppgifter, observation och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet. Inom avdelningen arbetar vi med att ständigt utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i avdelningens verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom Kirurgisk vård är meriterande men inget krav, däremot värderar vi personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Rotation med dag-, kväll-, helg- och nattjänstgöring.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katarina Wästberg, avdelningschef
Telefon: 0586-663 71

Lena Andersson, biträdande avdelningschef
Telefon: 0586-662 73

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Telefon: 0586-664 20

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:681

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.