En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Vårdcentralschef, Karolina vårdcentral
Karlskoga

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Karolina vårdcentral med ca 11 000 listade patienter ligger mitt i centrala Karlskoga och har också utlokaliserad verksamhet i form av Mottagning för psykisk ohälsa, där bla. forskningsprojekt pågår samt Karlskoga Familjecentral med barn- och mödrahälsovård.

Karolina vårdcentral ingår i Område Nära vård och är en av 25 regiondrivna vårdcentraler inom Primärvården. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienten. I område väster ingår 5 vårdcentraler i nära samverkan med delar av Karlskoga Lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Karolina är en välfungerande arbetsplats med ca 60 medarbetare. Vi har en god stämning och stort engagemang för att utveckla vår verksamhet och arbetsmiljö med patienten i fokus. Vi arbetar teambaserat och på Karolina vårdcentral känner vi samhörighet och social gemenskap där varje medarbetare är viktig i vår arbetsgrupp.


Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du tillsammans med enhetschef har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål.

Som vårdcentralschef ingår du i västers chefsgrupp, verksamhetschefens gemensamma ledningsgrupp.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning inom, och erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Det är önskvärt att du har chefserfarenhet och vi ser det som meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildningar.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef och Ledningsansvar primärvård väster, Susanne Brewitz
Telefon: 0586-24 43 62

Facklig företrädare:
Kommunal, Stefan Kvick,
076-722 11 04
SACO, Jonas Karefall, 0586-661 56
Läkarförbundet, Ana Kvrgic, 019-602 47 07
Vårdförbundet, Helena Nyrén, 072-743 64 76
Vision, Malin Persson, 0586-668 51

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:682

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.