En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Hemrehabsjukgymnast/fysioterapeut, Olaus Petri vårdcentral
Örebro

Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och har drygt 20 000 listade patienter. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare. Vårdcentralen har nästan 75 anställda och arbetar i vårdlag.

Här på Olaus Petri Vårdcentral finns ett kompetent och professionellt team av fysioterapeuter.

Vi söker nu dig som under din placering här vill arbeta med hemrehab då vår ordinarie hemrehabsjukgymnast kommer att ingå i ett projekt under 6 månader. Tillgång till intro samt handledning innan du arbetar självständigt kommer att finnas.

Arbetsuppgifter:
I ditt uppdrag som hemrehabsjukgymnast utgörs arbetet av rehabilitering i hemmet i team. I arbetet ingår bedömning, behandling/träning, handledning och instruktioner till kommunens omvårdnadspersonal och närstående, förskrivning av hjälpmedel, vårdplanering, uppföljning m m.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är som person serviceinriktad och flexibel.
Krav: B-körkort.

Anställningsform:
Heltidstjänstgöring. Tillsvidareanställning i Region Örebro Län, med tillfällig placering på Olaus Petri vårdcentral till och med 2022-06-30.

Tillträde:
2021-11-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Monika Moisanen, enhetschef
Telefon: 019-602 34 07

Facklig företrädare
:
Fysioterapeuterna, Louise Andersson
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Olaus Petri vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:685

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.