En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till plastikmottagningen, Plastik- och käkkirurgiska kliniken
Örebro

Är du nyfiken, engagerad och vill ha ett varierande och stimulerande arbete?
Nu söker vi en positiv och engagerad sjuksköterska som vill vara en del av vår härliga arbetsgrupp där samarbete, god kommunikation och flexibilitet utgör en viktig del av vår vardag.

I vårt plastikkirurgiska uppdrag ingår bland annat att rekonstruera olika defekter och deformiteter i kroppen uppkomna efter tumöroperationer, missbildningar, trauman, brännskador eller andra sjukliga tillstånd.

Hudkirurgiskt Centrum (HKC) är formellt en del av Plastik- och käkkirurgiska kliniken. Här opereras i huvudsak hudcancer, och dess förstadier, i lokalbedövning. HKC samarbetar med Hudkliniken, Öron-, näs- och hals kliniken och Kirurgiska kliniken.

Vi är totalt cirka 60 stycken anställda på kliniken, varav hälften inom plastiksektionen. Vi samarbetar med flera andra kliniker på sjukhuset och i regionen, främst med Öron-, näs- och halskliniken, Onkologiska kliniken och Hudkliniken.


Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter på vår plastikkirurgiska mottagning är telefonrådgivning, självständig sjuksköterskemottagning med bland annat såromläggningar och postoperativa kontroller, läkar- och inskrivningsmottagning, dagjoursmottagning m.m.

Vi har även ”egna” områden som vi har extra ansvar för, t. ex kompressionsbehandling vid brännskadeärr, tatuering av vårtgårdar hos bröstrekonstruerade patienter, samordnande kontaktsjuksköterska för läpp-, käk- och gomspaltsbarnen i regionen m.m. Administrativt arbete som att kalla patienter till besök, tidsbokning och andra patientadministrativa arbetsuppgifter är också delar som ingår.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad. Är du förtrogen med sjukhusets patientadministrativa system såsom Klinisk portal och kallelse- och operationsplaneringssystemet Provisio är det en fördel, men inget krav.

Som person trivs du med att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra professioner i ett varierande tempo med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga samt en positiv inställning, är engagerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta flexibelt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Vikariat med heltidstjänstgöring, med stor möjlighet till fast anställning.

Tillträde:
Snarast alt enligt överenskommelse

Upplysningar:
Christina Strömberg, avdelningschef
Telefon: 019-602 13 57

Linda Samuelsson, sektionsansvarig sjuksköterska plastiksektionen
Telefon: 019-602 07 32

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Paula Holm
Telefon: 019-602 18 45:


Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:688

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.