En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Kurator till Geriatriska teamet, Geriatriska kliniken
Örebro

Vi söker dig som har ett genuint intresse för den äldre patienten och dennes specifika behov, som vill vara med och påverka, göra skillnad för vår patientgrupp. Som kurator är du en självklar del i teamet där din bedömning har betydelse för patientens fortsatta vård.

Geriatriska teamet är ett tvärprofessionellt team som med ledordet - tillsammans - söker skapa en optimal livssituation för den äldre multisjuka människan, utifrån CGA-modellen. Vår arbetsplats präglas av en unik sammanhållning med inställningen - tillsammans för patienten.

I vårt team ingår kuratorer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi arbetar på geriatriska klinikens olika sektioner:
- Palliativa sektionen - med en vårdavdelning och ASIH.
- Demenssektionen - med en vårdavdelning och minnesmottagning.
- Allmängeriatrik/rehabilitering - med en vårdavdelning som har både akutgeriatriska patienter och patienter med rehabiliteringsbehov samt ett öppenvårdsteam.
- Ortogeriatrik – med arbete på ortopedkliniken.
- Tullhuset - ett samarbete mellan slutenvård/primärvård och kommun där patienter vårdas på rehab- eller kortisbeslut.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en medarbetare först och främst till vårt arbete på demenssektionen men arbete mot de övriga sektionerna kan förekomma.

Du träffar patienten på avdelningen, för enskilt samtal och i patientens bostad. Anhörigstöd i svåra situationer är också en del av arbetet. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Utbildad socionom, erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du är en ansvarstagande och strukturerad person som arbetar målinriktat. Körkort är ett krav, då hembesök kan bli aktuella.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
2021-10-04 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Per-Olof Holmqvist, bitr. avdelningschef Geriatriska teamet
E-post:
per-olof.holmqvist@regionorebrolan.se

Tonny Bodin, bitr. verksamhetschef Geriatriska kliniken
E-post:
tonny.bodin@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Akademikerförbundet SSR
Caroline King
Telefon: 019-602 03 35

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:691

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.