En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/sjuksköterska, Lillåns vårdcentral
Örebro

Är du distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på en arbetsplats med drivna medarbetare? Då har du chansen att söka denna tjänst hos oss på Lillåns vårdcentral!

Lillåns vårdcentral är mellanstor vårdcentral som växer i utkanten av Örebro, i gränslandet mellan stad och landsbygd. Vi är en välfungerande arbetsplats med drygt 40 medarbetare. Vi har en god stämning och stort engagemang för att utveckla vår verksamhet, där vår arbetsmiljö och patienterna står i fokus. Vi är framtidens vårdcentral – en vårdcentral som utvecklas för att möta dagens och framtidens utmaningar och möjligheter!

P
å Lillåns Vårdcentral känner vi samhörighet och social gemenskap där varje medarbetare är viktig i vår arbetsgrupp. Vårt mål är att patienterna ska få en trygg och säker vård given av kompetent personal med ett fint bemötande.  Vi vill att Lillåns vårdcentral ska vara en attraktiv arbetsplats där personalen stortrivs, stannar kvar och utvecklas.

Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden som lantliga miljöer vilket innebär ett varierat och stimulerande patientunderlag. Utifrån din kompetens finns flera mottagningar att driva, såsom diabetes, inkontinens, livsstil, hypertoni mm som skräddarsys utifrån din kompetens och bakgrund.

I vår jobbfilosofi ingår flexibilitet, högt i tak samt prestigelös kommunikation.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna som distriktssköterska/sjuksköterska präglas av självständigt arbete med patientens bästa i fokus, med akut och planerad mottagning, rådgivning, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Andra ansvar och uppdrag finns att erbjuda utifrån intresse och kompetens. Du kommer du ha tätt samarbete med övriga kompetenta kollegor på vårdcentralen och får även samarbeta med externa vårdgivare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna specialistutbildad distriktssköterska. Du har intresse för förbättrings- och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det här intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lämnas under vecka 33 och 34.

Katarina Klasenius, verksamhetschef, 019-602 47 60

Lydia Landh, tf verksamhetschef, 019-602 47 39

Facklig företrädare:
Helena Axén, Vårdförbundet,
helena.axen@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-09-01. Vi läser ansökningar kontinuerligt och kallar till intervjuer fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lillåns vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:696

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.