En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Ekonomiadministratör

Är du ansvarstagande och serviceinriktad samt söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant arbete att erbjuda dig.

 

Avdelningen för leverantörsfakturor söker en ekonomiadministratör. Avdelningen hanterar merparten av Region Örebro läns externa och interna leverantörsfakturor. Därutöver hanterar vi löpande bokföring, avstämningar och bokslutsarbete samt utbetalningar. Vår avdelning består av 16 medarbetare och vi har tillsammans fokus på utveckling, serviceanda och att arbeta med förbättringar.

Arbetsuppgifter:
Som ekonomiadministratör hos oss är en av arbetsuppgifterna att hantera den löpande konteringen av leverantörsfakturor. Andra av avdelningens förekommande arbetsuppgifter är till exempel löpande bokföring, utbetalningar, bokslutsarbete, momsredovisning, systemadministration av vårt ekonomissystem Raindance, administration av pensionsmedelsportföljen och regionens försäkringar samt hantering av inkommande post och vår expeditions/leverantörstelefon.

Vilken person söker vi?

Vi söker en person som är självständig samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är flexibel, metodisk och noggrann. Du gillar att ta eget ansvar och utför ditt arbete med fokus på kvalité. Därutöver ser vi gärna att du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Då Regionservice är en serviceförvaltning är det viktigt att du är serviceinriktad och förstår kundens behov.

 

Kvalifikationer:
Du har eftergymnasial ekonomiutbildning (YH-/KY-utbildning) eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration och gärna erfarenhet av systemet Raindance.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Almgren, områdeschef 019-6027194

Annie Vestin, avdelningschef 019-6027174

Fackliga företrädare:
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755

Vår organisation:
Inom Område administrativ utveckling och service finns ca 100 medarbetare som arbetar med upphandlingar, löne- och personaladministration, ekonomi, arkiv och diarium. Här fokuserar vi på att ge ett kompetent, kvalitetssäkert och engagerat stöd till Region Örebro läns verksamheter. För att lyckas med det präglas våra verksamheter av ett ständigt utvecklingsarbete och en hög servicenivå.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.


Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-08-08

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:61

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.