En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till avdelning 6, Ortopediska kliniken, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Vill du arbeta som sjuksköterska på en klinik med bra teamkänsla och där kreativ utveckling av arbetet pågår? Då har vi på ortopedavdelning 6 I Karlskoga jobbet för dig!

Du kommer då till en arbetsplats med god struktur och där introduktion erbjuds med personlig mentor, och det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom ortopedi. Vi är en ortopedisk länsklinik och samarbetar dagligen med USÖ och Lindesbergs lasarett.

Arbetsuppgifter
Avdelning 6 är en ortopedkirurgisk vårdavdelning där vi är specialiserade på axelortopedi samt akut frakturortopedi. Vi har ett stort akut uppdrag och tar emot patienter från hela länet som har fått en fraktur.

Omvårdnadsarbetet sker i våra två omvårdnadsgrupper som består av sjuksköterska, undersköterska samt rehabiliteringskompetens som finns hos fysio- och arbetsterapeut. Omvårdnadsarbetet har fokus på preoperativ och postoperativ vård där smärtlindring och mobilisering är viktiga delar.

Vardagar har vi Utskrivningssamordnare och Ledningssjuksköterska i vår verksamhet.

Vi har utvecklat ett samarbete med medicinkliniken. Det innebär att då patienten är ortopedisk behandlad ansvarar medicinläkare för den fortsatta behandlingen och planeringen. Vardagar finns medicinläkare på avdelningen för dessa patienter som benämns Orto-medicinska patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar både dig med erfarenhet och dig som är i början av din sjuksköterskekarriär att söka tjänsten.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med andra professioner och med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga och är nyfiken på förbättringsarbete för patientens bästa. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Karin Sjöstrand, avdelningschef
Telefon: 0586-666 67

Lina Eliassen, bitr. avdelningschef
Telefon: 0586-663 60

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir
Telefon: 070-652 03 49

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:692

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.