En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska dag/kväll till Psykiatrisk avdelning Lindesberg
Lindesberg

I takt med utveckling och förbättringsarbeten behöver vi utöka vårt team med ytterligare engagemang och driv.

Just nu söker vi Dig som är psykiatrisjuksköterska eller allmänsjuksköterska och som vill vara med i utvecklingen av den psykiatriska heldygnsvården i norra länsdelen. Är du allmänsjuksköterska kommer möjligheten till VUB Psykiatri vara en del av din kompetensutvecklingsplan.

Hos oss får du kollegial gemenskap och möjlighet till mycket patientkontakt. Du har ett genuint intresse för individer med psykisk ohälsa och hur man genom teamarbete, såväl internt som externt, och tillsammans med närstående, kan stödja individen att återgå till livet utanför avdelningen. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och skötare.

Vi har startat upp projekt i Trygg- och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård, med syfte att förbättra innehållet i vården där patienten/ individen är i fokus. Detta bygger på de brittiska ideologierna Safewards & Starwards.

Vi är HBTQ diplomerade och jobbar aktivt med värdefrågor. Vi arbetar hälsobefrämjande och kommer utveckla delar på individ- och gruppnivå där fysisk aktivitet, kost och egenvård står på schemat. Vi arbetar med individanpassade vårdplaner där varje patient får en kontaktperson per dag, tillgång till ansvarig sjuksköterska, utskrivningssamordnare samt läkare.

Låter detta intressant? Välkommen med Din ansökan! Du är också varmt välkommen på en förhandsvisning eller auskultering om Du vill veta mer.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:

Specialistsjuksköterska med inriktning mot psykiatri alternativt legitimerad sjuksköterska.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gisela Åker, tf enhetschef
Telefon: 076-117 66 28
E-post: gisela.aker@regionorebrolan.se

Ella Calais Diggory, enhetschef
Telefon: 019-602 05 94
E-post:
ella.calais-diggory@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet,
Merjo Yliluoma
Telefon: 070-302 20 70

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:699

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.