En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog, Allmänpsykiatrisk mottagning unga vuxna, USÖ
Örebro

Tjänsten är placerad på den Allmänpsykiatriska öppenvården inom Område Psykiatri i Örebro. Mottagningen har ett uppdrag som innebär bedömning, utredning och behandling inom allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna mellan 18 och 25 år, inom upptagningsområde Örebro och Lekeberg.

Arbetet sker i team där psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut och medicinska vårdadministratörer ingår. Vi samverkar därtill ofta med primärvård, habilitering, andra vårdgrannar, brukarorganisationer och andra samhällsaktörer.

Vi jobbar i team och har patienten i tydligt fokus. Nationella riktlinjer ligger som grund för allt patientarbete. Mottagningen utvecklar sitt arbetssätt kontinuerligt.


Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består av psykologbedömningar, psykologutredningar samt psykologiska
behandlingar både i grupp och individuellt. Våra psykologer arbetar även som konsultpsykologer inom primärvården.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse


Upplysningar:
Nedzad Covic, Enhetschef
Telefon: 019-602 57 16
E-post:
nedzad.covic@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Åsa Krantz, Psykologförbundet
Telefon: 070-381 15 00
E-post:
asa.krantz@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-13. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:702

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.