En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/sjuksköterska, Tybble vårdcentral
Örebro

Tybble vårdcentral är i ständig utökning med ca 19 000 listade patienter och ett 60-tal kompetenta medarbetare. Vi jobbar ständigt med vår tillgänglighet. Vårdcentralen präglas av låg personalrörlighet med en stark arbetsglädje och trevlig stämning där vi hjälper varandra och har stark tillit till våra kompetenser.

Vårdcentralen ligger på öster i Örebro och har nära till universitetet. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl universitet som villaområde och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete. Tybble vårdcentral är delad i två enheter; en på Forskarvägen där vi har vår BVC och MVC verksamhet och psykosociala teamet. Den andra enheten är det vi kallar Vårdcentralen och ligger på Sörbyängsvägen. Båda dessa enheter har nyrustade trevliga lokaler.

Trivs du i ett flexibelt arbete där det är högt i takt? Då tror vi att du kommer trivas hos oss! Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka dina arbetstider och arbetsuppgifter -allt under stort ansvarstagande. För oss är det självklart att erbjuda dig möjligheter till utbildning och utveckling i
ditt arbete.
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter. Det innebär i sin tur att vi värnar och ger goda möjligheter till en personlig utveckling för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Hos oss arbetar du dels självständig med stöd från kollegor och dels teambaserat, både inom din egen profession och med andra yrkeskategorier

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på en mottagning med framåtanda. Vi ser gärna att du har ett eget ansvarsområde, där dina kvalitéer kommer till störst nytta. Du ska kunna ge patienter och medarbetare ett gott bemötande samt ha service- och ansvarskänsla. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

På Tybble Vårdcentral ingår du i en arbetsgrupp där samarbete och hjälpsamhet är viktigt för att den dagliga verksamheten ska fungera.
Du arbetar självständigt, under eget ansvar och med ett gott stöd av erfarna kollegor. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Att känna dig trygg i din yrkesroll, ta egenansvar, se möjligheter och ta initiativ samt våga prova nya arbetssätt är egenskaper vi söker.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Dagtid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jenny Forsman, Samordnande distriktssköterska
Telefon 019-602 88 42

Lise-Lotte Westergård, Verksamhetschef
Telefon: 019-602 88 08

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Ann-Christine Lindahl
Telefon: 019-602 88 12


Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-15. Intervjuer kommer genomföras fortlöpande och kan även ske innan annonstiden går ut.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan

Om organisationen:
Tybble vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:703

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.