En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Traineesjuksköterska till Kärl-Thorax IVA (TIVA) USÖ
Örebro

TIVA bygger för framtiden. Vi söker sjuksköterskor som är redo att ta nästa steg i sin karriär och utbilda sig till specialistsjuksköterskor inom intensivvård. Självklart vill vi att du har ett särskilt intresse för området kärl-thorax!

Välkommen med din ansökan till traineesjuksköterska hos oss!

TIVA är en specialistintensivvårdsavdelning som bedriver kärl- thoraxkirurgisks intensivvård dygnet runt. Patienterna vi vårdar har ofta genomgått hjärt-, kärl- eller lungkirurgi och vårdas hos oss postoperativt. Våra akuta patienter kan ha drabbats av hjärtstopp, akuta aortadissektioner eller trauma mot thorax/kärl. Vi vårdar även patienter drabbade av Covid-19.

Intensivvårdsmiljön är tekniktät med övervakningsutrustning och medicinskteknisk apparatur som tex CVVHD (dialys), aortaballongpump och ECMO. TIVA är ett av landets sex centra där vård med ECMO kan ges.

Som trainee hos oss vill vi ge dig en individuellt anpassad introduktion till området intensivvård. På så vis ges du goda förutsättningar att förbereda dig inför kommande studier till specialistsjuksköterska.

Intensivvårdsutbildning påbörjas inom  6-12 månader efter anställningsstart. Efter avslutade studier väntas vidare tjänstgöring på TIVA som intensivvårdssjuksköterska.

Traineeprogrammet erbjuder dig:
- Ett mycket givande arbete inom högspecialiserade intensivvården vid Universitetssjukhuset Örebro. Här får du en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som blivande specialistsjuksköterska.
- En individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens och tidigare erfarenheter.
- Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling med möjlighet att få jobba självständigt på klinikens intermediärvårdsavdelning.
- Kontinuerlig uppföljning av utbildningssjuksköterska på respektive vårdenhet.
- Betald vidareutbildning till intensivvårdssjuksköterska.
- Möjlighet att hospitera på klinikens operationsavdelning, vårdavdelning och mottagning.

Anställningsform:
Tillsvidare

Arbetstid:
Omfattning 100 % (eller efter önskemål)
Individuell schemaplanering
Tjänstgöringen innefattar dag-kväll och nattarbete.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tillträde:
Enl. överenskommelse

Upplysningar:
Jonas Broström, Avdelningschef TIVA, 019-602 11 78,
jonas.brostöm@regionorebrolan.se

Camilla Johansson, Bitr. Avdelningschef TIVA, 019-602 81 65,
camilla.johansson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Lena Håkansson, Vårdförbundet, 019-602 02 70, lena.hakansson2@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2022-02-13

För dig som är nyfiken på vad arbetet som intensivvårdssjuksköterska innebär är du välkommen att hospitera på TIVA. Kontakta då Jonas Broström eller Camilla Johansson.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:768

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.