En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till avdelning 93, njurmedicin- och reumatologi, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Nu finns möjlighet till en plats som sjuksköterska med en introduktion på raka veckor på avdelning 93, njurmedicin- och reumatologi.

Är du på jakt efter en arbetsplats med god sammanhållning och starkt utvecklingsfokus?  Då har vi uppdraget för just dig!

Vårt sammansvetsade gäng behöver nya kollegor då vi har en liten babyboom på avdelningen.

Vår specialitet är njurmedicin och reumatologi. Du får även hos oss en bred grund inom allmänmedicin och infektionssjukdomar.

Är du redo att ta chansen att bli en del av oss?

Om tjänsten:
Som sjuksköterska hos oss leder du omvårdnaden av våra patienter och ingår i teamet kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar, medicinska behandlingar pre- och postoperativ vård.

Vi satsar på lång introduktion av sjuksköterskor. Där du inledningsvis har möjlighet att välja raka veckor för att få ut så mycket som möjligt av din introduktion.

Med hjälp av vår kvalitetssjuksköterska erhåller du bra stöd under och efter din inskolning. Kvalitetsjuksköterskan blir din mentor som du kan rådgöra med och som finns nära till hands när du behöver.

Efter ett år på avdelningen finns det möjlighet att få en rotationstjänst mellan avdelning 93 och hemodialysmottagningen.

Vi erbjuder goda möjligheter till studier och personlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.

För att trygga vår goda kamratanda och teamkänsla så söker vi dig som har ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga samt ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på avd 93. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell schemaplanering tillämpas och möjlighet finns till rotations-, natt- eller ständig helgtjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Annelie Flyckt, avdelningschef, 019-602 16 15, annelie.flyckt@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Nadja Keljalic, Vårdförbundet, 019-602 79 95,
nadja.keljalic@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-11-30. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:872

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.