En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Intensivvårdssjuksköterska till Intensivvårdsavdelningen USÖ
Örebro

Vi på intensivvårdsavdelningen söker nya Intensivvårdssjuksköterskor!

Vill du fortsätta växa i din profession och bli en del i vårt arbete i att vara en av Sveriges bästa intensivvårdsavdelningar?

Hos oss ger vi dig möjligheten att stärka din kompetens genom att arbeta med högkvalitativ specialistsjukvård, fördjupa dig i och ta del av aktuell forskning samt genom att jobba på en avdelning med stort fokus på utbildning.

I vårt arbetssätt lägger vi stor tyngdpunkt på det egna ansvaret som specialistsjuksköterska. Vi ser dock vår styrka i teamet och i att alla professioner på avdelningen jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter:
Intensivvård är en vårdnivå som innebär avancerad diagnostik, behandling och övervakning av allvarligt skadade eller av annan orsak svårt sjuka patienter med sviktande vitala funktioner. Intensivvårdsavdelningen består av sex-åtta vårdplatser där patienter från olika områden så som kirurgi, ortopedi, medicin, neurologi, neurokirurgi och barn vårdas. På intensivvårdsavdelningen jobbar vi med stort fokus på teamarbete, god kommunikation och hög kompetens.

Teamet kring patienten består av både läkare, intensivvårdssjuksköterskor, traineesjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Samarbetet mellan alla professioner är en självklarhet för oss och en förutsättning för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Vi vill att du bidrar med ett intresse för intensivvård och en stark vilja att vara en kompetent och professionell intensivvårdssjuksköterska. I gengäld erbjuder vi dig internutbildning och ett gott lärandeklimat samt är positiva till dina idéer och förslag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Arbetstid:
Omfattning 100 % (eller efter önskemål)
Individuell schemaplanering
Tjänstgöringen kan innefatta dag-kväll och nattarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska.
Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre-, postoperativ och intensivvård så ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Vilket för oss innebär att du är:
Ansvarsfull och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Bemöta patienter, anhöriga, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Du skall tycka om att jobba i team och tycker om att arbeta i ett omväxlande tempo.

Tillträde:
Enl. överenskommelse.

Upplysningar:
Jonas Renner, Avdelningschef
Telefon: 019-602 02 60

Josef Granberg, Bitr. Avdelningschef
Telefon: 019-602 02 40

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hanna Persson
Telefon: 019-602 02 50

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-10-31. Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju

Om organisationen:

Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:881

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.