En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Allmänsjuksköterska inom intensivvård (ASI), Intensivvårdsavdelningen USÖ
Örebro

Vill du utvecklas som sjuksköterska? Sök ASI på intensivvårdsavdelningen, USÖ.

Vill du fortsätta växa i din profession och bli en del i vårt arbete i att vara en av Sveriges bästa intensivvårdsavdelningar?

ASI (Allmänsjuksköterska inom intensivvård) är en utveckling av vår tidigare traineetjänst. ASI fokuserar än mer på utbildning inom de viktigaste områdena för intensivvård såsom cirkulation och respiration. Utbildningen är uppbyggd enligt en blockstruktur där områdena behandlas teoretiskt och praktiskt.

Vi söker dig som är färdigutbildad allmänsjuksköterska och har som avsikt att påbörja specialistutbildning inom intensivvård.

Under din ASI får du kontinuerlig utbildning och en bred kunskapsbas inför kommande studier. Vår förhoppning och erfarenhet är att denna kunskap kommer att underlätta studierna och göra steget till färdig intensivvårdssjuksköterska mindre.

ASI påbörjas i början av februari eller som en längre placering med start i september. Under tjänstgöringen kommer möjlighet finnas till att se andra delar av klinikens verksamhet med kortare placeringar eller hospitering på exempelvis OPS och NIMA. Båda spåren innehåller samma utbildningsinnehåll. Under specialistutbildningen erhåller du utbildningsförmåner motsvarande din grundlön. Efter godkänd  examen erhålls ett lönepåslag enligt sjukhusövergripande överenskommelse.

Vi önskar att du bidrar med ett intresse för intensivvård och en stark vilja att utvecklas och bli en kompetent och professionell intensivvårdssjuksköterska.

Verksamheten:
Intensivvård är en vårdnivå som innebär avancerad diagnostik, behandling och övervakning av allvarligt skadade och av annan orsak svårt sjuka patienter med sviktande vitala funktioner. Här vårdas både vuxna och barn. Teamet kring patienten består av läkare, intensivvårdssjuksköterskor, traineesjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Samarbetet mellan alla professioner är en självklarhet där alla fyller en viktig funktion. För oss är teamarbete, god kommunikation och hög kompetens en förutsättning för god vård.

Arbetsuppgifter:
Som ASI har du inte ett eget patientansvar för intensivvårdspatienter men kan ta ansvar för delar av vården och tillsammans med handledare/mentor vara delaktig i den mer avancerade vården.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring på Region Örebro län med placering på Intensivvårdsavdelningen, USÖ.

Arbetstid:
Individuell schemaplanering. Tjänstgöringen innefattar dag, kväll och nattarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska.
Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre-, postoperativ eller intensivvård så ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Vilket för oss innebär att du är:
Ansvarsfull, noggrann och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Bemöta patienter, närstående, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Du tycker om att jobba i team och att arbeta i ett omväxlande tempo i en högteknologisk miljö under kontinuerlig utveckling.

Tillträde:
Februari, alt. september

Upplysningar:
Jonas Renner, Avdelningschef
Telefon: 019-602 02 60

Josef Granberg, Bitr. Avdelningschef
Telefon: 019-602 02 40

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hanna Persson och Sophie Snickars
Telefon: 019-602 02 50


Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:882

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.