En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska, enheten för hjärnstimulering, Psykiatri USÖ
Örebro

Vi har utökat vår verksamhet och erbjuder nu utöver ECT även rTMS- och Ketaminbehandling. Vi behöver därför utöka vår personalgrupp med fler sjuksköterskor.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri alternativt annan sjukvård till oss på Enheten för hjärnstimulering. Även nyexaminerad sjuksköterska är välkommen att ansöka.

Om du är intresserad av elektrokonvulsiv terapi (ECT) och vill arbeta med en av de mest spännande disciplinerna inom medicin ska du söka dig till oss. Vi arbetar systematisk och evidensbaserat till förmån för våra patienter.

Hos oss finns det också utrymme för utvecklandet av omvårdnadsarbetet, som gör att patienter och deras anhöriga är trygga och välinformerade. Här har vi ett tätt samarbete med andra specialister, framförallt narkosläkare.

Om verksamheten:
Mottagningen är en enhet inom den Allmänpsykiatriska kliniken i Örebro län och vi tillgodoser psykiatrins behov av ECT, rTMS och Ketaminbehandling både för öppen- och slutenvård. Utöver detta erbjuder vi information och utbildning till personal och sjukvårdsstuderande. Vid kliniken finns även det nationella ECT-registret, och vi har flera pågående forskningsprojekt avseende ECT. Vi registrerar även i det nationella rTMS-registret och i ett lokalt Ketaminregister.

På mottagningen kommer du att ingå i ett team med sjuksköterskor, personal från anestesi samt läkare. Du kommer att ha nära samverkan med övriga enheter inom psykiatrin.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder ett stimulerande sjuksköterskearbete med möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling inom specialområdet hjärnstimulering. Hos oss får du en individuell introduktion och mentor som stöd och en anpassad utbildningsplan.

Vi kan erbjuda dig en tjänst med arbetstid måndag till fredag. Som sjuksköterska hos oss välkomnas du till ett arbete som är spännande och dynamiskt, både vad gäller teknik och forskning men även hög grad av omvårdnad.

Hos oss på Enheten för hjärnstimulering kommer du att få utbildning i olika behandlingsformer och bedömningsinstrument. Detta görs i nära samarbete med ansvariga läkare och syftar till att du som sjuksköterska är involverad i alla delar av vården och bidrar med din specifika kompetens.

Du kommer att arbeta i en forsknings- och utvecklingsintensiv enhet som innebär användning av nya behandlingar och tekniker. I dagsläget är vår rTMS- och Ketamin-verksamhet under uppbyggnad, vilket innebär att du kan vara med från början i utvecklingen av arbetet med dessa behandlingsmetoder.

Du kommer ansvara för att följa patienten genom hela flödet från remiss till behandling och uppföljning. På Enheten för hjärnstimulering administrerar våra särskilt utbildade sjuksköterskor ECT-behandling , rTMS och intravenöst Ketamin till patienterna.

Kvalifikationer:
Vi värdesätter att du har intresse och vilja att lära dig och det är viktigt för oss att du vill utvecklas tillsammans med oss, men även individuellt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga, flexibilitet och struktur kombinerat med ett aktivt ansvarstagande är viktiga delar för att lyckas i rollen och vi tror att du, precis som vi, uppskattar ditt jobb.

När det kommer till de formella kraven söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska.

I händelse av anställning kommer specialistutbildning att utgöra en del i den individuella kompetensutvecklingsplanen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som sjuksköterska, men även nyexaminerad sjuksköterska är välkommen att ansöka.

Du har goda datorkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med journalhanteringssystemet Klinisk portal.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Arbetstid dag/kväll, som längst till klockan 18.00.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Susanna Bogren Bengtsson, enhetschef, 019-602 56 47, 072-141 34 20

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-27

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, mobilt team samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:896

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.