En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska avdelning 53/IMA, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på en avdelning som präglas av stark teamkänsla, engagemang och professionalitet.

Vad får du
Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom vår högspecialiserade avdelning. Du får en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Vi erbjuder dig
- En individuell anpassad inskolning på minst 5 veckor samt 3 teoretiska dagar.
- Individuell handledning, utbildning och uppföljning av vår utbildningssjuksköterska under första året.
- Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.
- Rotation mellan vårdavdelning, inskrivning och intermediäravdelning.
- Individuellt planerat schema.

Om Avdelning 53/IMA
Kärl-Thoraxavdelning 53/IMA är en del av den högspecialiserade vården som bedrivs på Universitetssjukhuset Örebro. Avdelningen bildar tillsammans med vår intensivvårdsavdelning (TIVA) och vår operationsavdelning Kärl-thoraxkliniken.

På vår klinik är det fokus på hjärta, lungor och kärl.

Patienterna vårdas på avdelning 53 pre- och postoperativt.

Avdelning 53 har förutom vanliga vårdavdelningsplatser en inskrivningsenhet samt 6 stycken intermediärvårdsplatser (IMA). På IMA vårdas patienter som inte längre har behov av intensivvård men fortfarande är i behov av att vårdas på en högre vårdnivå än på vårdavdelningen. IMA fungerar även som postoperativ avdelning för våra lung- och kärlopererade patienter.

Vi som arbetar här
På avdelning 53/IMA finns ett professionellt team av sjuksköterskor, undersköterskor, kirurger, anestesiologer och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån patientens fokus och sätter en ära i att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat genom att tillsammans ställa upp för varandra och skapa trygghet på arbetsplatsen.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom Region Örebro län, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, med placering på Kärl-Thoraxkliniken avdelning 53. Heltidstjänstgöring eller enligt önskemål. Individuell schemaplanering.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petra Holmberg, avdelningschef, 019-602 64 68, petra.holmberg@regionorebrolan.se

Johanna Grufman, bitr avdelningschef, 019-602 52 09,
johanna.grufman@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Anna Eriksson, 019-602 52 40

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:904

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.