En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog alternativt kurator, Olaus Petri vårdcentral
Örebro

Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och är, med drygt 19 500 listade patienter, den största vårdcentralen i Örebro stad. I vårt upptagningsområde finns villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete. Vi samverkar i tre vårdlag för att, med vår gemensamma kompetens, erbjuda patienten god tillgänglighet, kontinuitet och bästa möjliga vård.

Arbetsuppgifter:
Du gör enskilda bedömningar och behandlingar av lätt till medelsvår psykisk ohälsa, både enskilt och i grupp. Dina arbetsuppgifter är beroende på profession. Handledning erbjuds. Vård och behandling av psykisk ohälsa innebär ofta samverkan med andra aktörer, såsom vårdgrannar, försäkringskassan med flera. Du förväntas att bidra i utvecklingsarbetet kring det psykosociala arbetet på Olaus Petri vårdcentral.

Vi söker främst dig som är drivande och erfaren. Du har en förmåga att se helheten och är aktiv i samarbetet med våra patienter, andra enheter samt vårdgrannar. Att du har bra patientfokus och vill vara med att implementera evidensbaserade behandlingar ser vi som en fördel. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog, legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller socionomexamen. Det är meriterande med Steg 1-utbildning.

Har du sedan tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral, hälsocentral eller företagshälsovård är det meriterande.

Anställningsform:
Visstid, heltid, tom 2023-01-28

Tillträde:
2022-02-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Monika Moisanen, enhetschef, 019-602 34 07

Facklig företrädare
:
Psykologförbundet, Åsa Krantz, 0581-853 72, 070-381 15 00

SACO, 019-602 03 37

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Olaus Petri vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:905

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.