En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor ANIVA/Postop OPS, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Nyfiken och engagerad sjuksköterska? Då ska du söka dig till oss på ANIVA. Vi söker dig som vill vara med och forma vår nya postoperativa avdelning i H-huset. Verksamheten startade i september och vi bedriver både postoperativ- och dagkirurgisk vård. Vi vill med din hjälp skapa en attraktiv arbetsplats med stort fokus på patientsäkerhet och god arbetsmiljö. Vi vill att du ska känna stolthet över att vara en del av ANIVA och det vi tillsammans skapar.

Planerad kirurgi i H-huset är fn ÖNH, plastik, käk, ögon och bröstendokrin, vilket kommer att utgöra patientklientelet.

Här ska bedrivas högspecialiserad vård inom flera av de ovan nämnda klinikerna vilket kommer göra dagarna utmanande och lärorika.

Arbetsuppgifter:
- Övervakning av vitala funktioner samt smärtlindring och behandling av tex postoperativt illamående
- Delta i avdelningens utvecklingsarbete
- Handleda och skola in nya kollegor
- Ta emot och förbereda patienten innan operation.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Både du som är erfaren eller helt ny i sjuksköterskeyrket är varmt välkommen att söka. Har du en vidareutbildning i tex barn, kirurgi eller smärta är det meriterande. Vi anpassar utbildning och inskolning efter dina behov.

Om du är ny på sjukhuset eller nyutexaminerad erbjuds du ett sjukhusgemensamt introduktionsprogram under ditt första anställningsår.

Personliga egenskaper:
Mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du bör ha lätt för att arbeta i team men heller inte vara rädd för att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt, är engagerad och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, där den huvudsakliga arbetstiden är förlagd vardag, dag och kväll.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Velander, avdelningschef, 019-602 11 24

Martin Bergman, tf biträdande avdelningschef, 019-602 15 35

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Sandra Sartz, 019-602 11 23

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning. Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediäravdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:908

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.