En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska, avdelning 8, Rättspsykiatrin
Örebro

Vill du vara med i vårt team? Vi håller just nu på att utveckla vår vårdprocess och du har stor möjlighet att vara med och utveckla sjuksköterskans roll på avdelningen.

Avdelning 8 är en av Rättspsykiatrins avdelningar där vi jobbar med rehabilitering, eventuella kompletterande utredningar samt utslussning utifrån vår vårdprocess. Vi tar emot personer som blivit dömda till vård och därmed vårdas enligt Lagen om Rättspsykiatrisk vård (LRV).

Rättspsykiatrin består av 4 avdelningar och vi har sammanlagt 34 slutenvårdsplatser. På avdelning 8 finns det 11 slutenvårdsplatser varav en plats är avsedd för att kunna ta emot patienter som befinner sig i öppenvård men kan behöva slutenvård under en begränsad tid. Rättspsykiatrin är belägen i Mellringe, vilken är lätt att nå via kollektivtrafik samt med cykel. Personalparkering är gratis för oss som arbetar här.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team runt personen tillsammans med skötare och behandlingsassistenter. Dessutom ingår läkare, psykolog, arbetsterapeut, öppenvårdssjuksköterska och kurator i teamet.

Arbetet är utvecklande med stor möjlighet att påverka beslut i syfte att förbättra och utveckla vården för personer som vårdas här. Bland annat ingår läkemedelsadministrering, psykiatriskt omvårdnads- och behandlingsarbete där du kommer att bedöma behov samt planera och genomföra åtgärder. Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion och dokumentation är en viktig del av arbetet. Du kommer att ha studentansvar och fungera som handledare för sjuksköterskestudenter. Vi vill förstås också att du deltar med ett stort engagemang och intresse av att vidareutveckla vår verksamhet.

Du kommer att gå på ett luftigt schema som sträcker sig över fyra veckor med tjänstgöring var 4:e helg.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri eller legitimerad sjuksköterska som saknar specialistsjuksköterskeexamen. I händelse av anställning kommer specialistutbildning att utgöra en del i den individuella kompetensutvecklingsplanen.

Du skall vara trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska och ha ett etiskt och professionellt förhållningssätt. Arbetet i verksamheten bygger på engagemang, lyhördhet, en positiv grundinställning och god kollegial gemenskap. Du kommer att spela en viktig roll i det dagliga arbetet men också som aktör och resurs för verksamhetens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Introduktionen anpassas efter dina behov och vi ser till att du får möjlighet att få den kompetens som du kommer behöva på avdelningen.

Låter detta intressant? Du är välkommen till oss på en förhandsvisning eller auskultering.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marie Pettersson, enhetschef, 076-118 83 22

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-20

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Verksamhetsområde Rättspsykiatri tillhör Område Psykiatri i Region Örebro län och finns i Mellringeområdet i Örebro. Inom den rättspsykiatriska verksamheten vårdar vi personer dömda till rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har stängda vårdavdelningar samt ett mobilt team för patienter dömda till öppen rättspsykiatrisk vård.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:911

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.