En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Underläkare till Psykiatrin sommaren 2022
Örebro län

Vi söker nu dig som är under utbildning och intresserad av att arbeta som underläkare inom psykiatrin under hela perioden vecka 24-32.

Följande verksamheter söker underläkare till sommaren

Psykiatrisk rehabilitering avdelning 1 har ett uppdrag att utreda, behandla och rehabilitera patienter med psykossjukdomar. Uppdraget innebär också att vi behandlar patienter som förstagångsinsjuknar i psykos, i enlighet med nationellt vårdförlopp.

Beroendecentrums vårdavdelning är en länsövergripande akut verksamhet med intag dygnet runt för avgiftning, abstinensbehandling och/eller uttrappning av beroendeframkallande läkemedel.

Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro. Vi har en affektivmottagning, en enhet för dövpsykiatri och en mottagning för unga vuxna. Inom mottagningen för unga vuxna tar vi emot patienter i åldrarna 18-24 år. Vårt uppdrag är utredning, behandling och rehabilitering.

Psykiatrisk akut- och heldygnsvård ger vård till patienter med högsta insatsbehov samt allmänpsykiatrisk korttidsvård för patienter med behov av heldygnsvård. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet.

Arbetsuppgifter:
Som underläkare utförs alla moment under handledning av erfaren läkare och skall ses som en form av utbildningstjänst. Du får möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter inom läkaryrket genom sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i psykiatrisk öppen och slutenvård.

Kvalifikationer:
Minst avklarat T-9 vid läkarutbildning i Sverige alternativt klar läkarexamen från läkarutbildning inom EU/EES. Svenska motsvarande nivå C1 på europarådets skala är ett krav.

Anställningsform:
Vikariat, under hela perioden vecka 24-32.

Tillträde:
Vecka 24 för en gemensam introduktion, och sedan arbeta  tom vecka 32 med möjlighet för kortare ledigheter under tjänstgöringen.

Upplysningar:

Fredrik Nilsson, Läkarrekryterare
Telefon: 019-602 37 79

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65


Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-21. Urval, intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden. Vi har stort fokus på etik och samverkan samt har en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:920

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.