En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Underläkare, Kvinnokliniken Region Örebro län

Kvinnokliniken i Region Örebro län är länsklinik. Kliniken arbetar aktivt med utvecklingen av forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård samt gynekologisk cancerkirurgi. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

På lasarettet i Karlskoga finns en gynekologisk mottagning med specialistmödravård, operationsavdelning samt en dagsjukvårdsenhet för mindre operativa ingrepp och olika behandlingar.

På lasarettet i Lindesberg finns en gynekologisk mottagning och en operationsavdelning.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att under handledning och självständigt undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter.

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare

 
Anställningsform:
Visstidsanställning i sex månader med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, läkarchef, 019-602 30 43

Teres Litzell, specialistläkare, studierektor, 019-602 10 64

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Teres Litzell, 019-602 10 64

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård. Totalt har kliniken cirka 30 specialister och 14 ST-läkare.

På Universitetssjukhuset Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Inom den gynekologiska vården har vi utöver allmän gynekologisk verksamhet även en urogyn- och en tumörkirurgisk enhet med robotverksamhet. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

På Karlskoga lasarett finns en dagsjukvårdsenhet, en gynekologisk mottagning med specialistmödravård samt operationsavdelning.

På lasarettet i Lindesberg finns en gynekologisk mottagning och en operationsavdelning.

Länskliniken har cirka 3 400 förlossningar per år.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:929

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.