En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

ST-läkare internmedicin, Kliniken för medicin och geriatrik Lindesberg
Lindesberg

Vill du arbeta på ett av Sveriges bästa akutsjukhus och anta utmaningen att vara en av ST-läkarna som utvecklar kliniken för medicin och geriatrik, välkommen med din ansökan!

På kliniken för medicin och geriatrik i Lindesberg har vi börjat en resa för att möta invånarnas behov av sjukvård på ett framtidsinriktat arbetssätt. Ett nära samarbete inom kliniken, med regionens övriga sjukvård, och omgivande samhället är en av grundstenarna i detta arbete.

Kliniken har i nuläget vårdplatser inom allmän internmedicin, stroke, hjärtsjukvård, lungmedicin, och infektion, med målbild att i närtid öppna upp vårdplatser för dagsjukvård, geriatrik och rehabilitering. Det viktigaste för oss är att de enskildas vårdbehövande får en nära och god sjukvård. Att de känner sig trygga och säkra samt får bästa möjliga vård och behandling. Vi utgår från patienternas behov och arbetar med flera professioner i team kring den enskilde.

Nu söker vi ST-läkare inom internmedicin.

Arbetsuppgifter:
Som ST-läkare arbetar du inom hela kliniken och även på sjukhusets akutmottagning, vilken har dygnet runt verksamhet. Du kommer ingå i en grupp med läkare (överläkare, specialister och ST-läkare) som arbetar tillsammans. Överläkarna och specialisterna har olika subspecialiteter, kardiologi, lungsjukdomar, neurologi, infektion m.fl.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation samt språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du är trygg i din yrkesroll som legitimerad läkare och har ett positivt och professionellt förhållningssätt där patienten sätts i fokus. Du har ett uttalat intresse för att delta i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och samarbetsförmåga.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef Marie-Louise Forsberg Fransson, 076-696 26 11
marie-louise.forsberg-fransson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Carl Bring
carl.bring@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-07

Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så skicka gärna in ansökan snarast.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Senaste nationella patientenkäten visar att patienterna tycker att Lindesbergs lasarett är ”Sveriges bästa akutsjukhus”. Den senast genomförda medarbetarenkäten har gett oss ett kvitto på att medarbetarna trivs väldigt bra. Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus.  Här hittar du det mindre sjukhusets fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

Kliniken bedriver verksamhet inom öppenvård, slutenvård, till stor del akutsjukvård. Inom kliniken finns ansvarsenheterna läkargrupp, avdelning 1, medicinmottagning, dialysmottagning, paramedicinsk enhet och sekretariat. Inom sjukhuset finns länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i område nära vård. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:930

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.