En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till Traumacenter Örebro
Örebro

Vill du bygga framtiden med oss? Välkommen till en ny spännande arbetsplats!

Vi har planer för framtiden och siktar just nu på att bygga Sveriges bästa traumacenter! Därför letar vi nu efter fler drivna sjuksköterskor som vill vara delaktiga och påverka utvecklingen tillsammans.

Är du redo att anta nya utmaningar, eller är du ny i yrket? Här är
ett perfekt tillfälle att utveckla dina kunskaper och att skaffa dig en bred erfarenhet och kompetens. Det du inte redan kan lär du dig tillsammans med oss! Vi har individanpassad inskolning och mentorskap så att du ska få en trygg och bra start.

Vi erbjuder inte bara ett spännande och roligt arbete, vi har också ett mycket härligt gäng kollegor som kommer att välkomna dig med värme och glädje.

Vill du veta mer om vilka vi är? Kika gärna in på vårt Instagram-konto @
Trauma37an

Verksamheten-Nytt fokus från hösten 2021!
Under de senaste åren har ett gedigen statsing på traumavård gjorts inom Region Örebro län. Det bedrivs nu internationellt välrenomerad forsking inom både akutkirurgi och traumatologi.

Stor v
ikt kommer att läggas på extern utbildning med deltagande i nationella och internationella kurser och kongresser som del i kompetensutvecklingen. För intresserade finns goda möjligheter att påbörja och bedriva forskning inom verksamheten med hjälp av erfarna handledare.

Målsättningen är nu att kirurgiska och ortopediska klinikerna tillsammans ska bygga Traumacenter Örebro–Sveriges bästa traumacenter! Kort förklarat är projektets syfte att samla akut kirurgi, akut ortopedi och högspecialiserad traumasjukvård på ett och samma ställe, under en samverkande ledning för patientens bästa. På avdelning 37 planerar vi att tillhandahålla akuta vårdplatser för både ortopedi och kirurgi, övervakningsplatser, traumaplatser och platser för specifik traumarehabilitering.

Traumacenter Örebro kommer att vara unikt i sitt slag då det i dagsläget inte finns någon annan verksamhet i Sverige som så tydligt knyter ihop specialiteterna kirurgi och ortopedi kring traumapatienten och därtill inkluderar rehabilitering som en viktig del av hela vårdkedjan.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på vår vårdavdelning ingår du i ett tvärprofessionellt team, där målet är att erbjuda en kvalitativ och effektiv vård av våra patienter. Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med teamet och patienten.

Som sjuksköterska arbetar du i första hand med de uppgifter som är specifika för din yrkesroll och som inte kan utföras av andra professioner. Du kommer att arbeta både med ortopedi, kirurgi och traumasjukvård, vilket ger dig en bred erfarenhet och kompetens samt ett spännande och  omväxlande arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har jobbat inom ortopedi, kirurgi eller traumasjukvård. Du har god förmåga till struktur och planering och tycker om och har lätt för samarbete samt är positiv till förändringar. Du ska ge ett tryggt och professionellt bemötande till både patient, närstående och kollegor. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Avdelning 37, under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Tillträde
Hösten 2021, enligt överenskommelse.

Upplysningar
Pernilla Bjering, avdelningschef, avdelning 37
019-602 37 29
pernilla.bjering@regionorebrolan.se

Sofia Eriksson, omvårdnadschef, Kirurgiska kliniken
019-602 87 94
sofia.eriksson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
Vårdförbundet
Beatrice Håkansson
beatrice.hakansson@regionorebrolan.se 
Telefon: 019-602 22 27

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Instagram: https://instagram.com/trauma37an?utm_medium=copy_link

Sista ansökningsdag:
2021-12-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:926

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.