En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog till vårdcentralerna Kumla, Hallsberg och Askersund
Kumla, Hallsberg, Askersund

Nu söker vi just Dig som vill arbeta som psykolog över alla tre vårdcentralerna. Din utgångspunkt lokalmässigt blir Hallsbergs vårdcentral men du jobbar över tre vårdcentraler. Du kommer arbeta tillsammans med kuratorer på varje vårdcentral. Det finns möjlighet att utveckla en digital mottagning för de patienter som ser detta som en möjlig väg till kontakt.

Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling.

Kumla, Hallsberg och Askersunds vårdcentraler ligger i Örebros södra länsdel. Tillsammans har vårdcentralerna ca 44 000 listade patienter.

Vårdcentralerna ingår i Område Nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I Nära vård ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Alla vårdcentraler i Örebro läns landsting har infört det så kallade hälsovalet. Detta innebär för vården att vi måste bli ännu bättre på att anpassa vår verksamhet till våra kunders behov samtidigt som begränsade resurser ställer krav på att vi alltid gör rätt prioriteringar.

I Hallsberg finns Allmänpsykiatrin för södra länsdelen, där vårdcentralernas konsultpsykologer finns.

Arbetsuppgifter:
Som psykolog på en vårdcentral i Region Örebro län:
Arbetet innebär att ansvara för psykologiska bedömningar, utredningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser inom allmänmedicinska kompetensområdet vid exempelvis depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd med mera.  Arbetet innebär att vara ett stöd till kuratorer och en länk till konsyltpsykologen.

Vi lägger stor vikt vid samverkan med övrig medicinsk- och rehabiliteringspersonal inom vårdcentralerna.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad psykolog. Erfarenhet av korttidsinriktad behandling och erfarenhet av arbete inom vårdcentralens psykiatri är meriterande. Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt, ha erfarenhet av eget ansvar i patientarbete och förmågan att arbeta både med enskilda patientärenden och med patienter i grupp. Du bör också ha erfarenhet av att arbeta i team vid behov av detta kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform:
Vikariat med heltidstjänstgöring, 2021-12-01 tom 2022-12-31

Tillträde:

2021-12-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung verksamhetschef 0582-881 00

Petra Sundqvist, enhetschef 0582-880 16

Facklig företrädare
:
Saco, 019-602 03 37

Åsa Krantz, Psykologförbundet
Telefon: 070-381 15 00
E-post:
asa.krantz@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:935

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.