En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska, Hematologiavdelning 83, Medicinska kliniken, USÖ
Örebro

Vill du jobba med avancerad vård som kräver fingertoppskänsla och noggrannhet? Vill du träffa patienter i alla livets olika skeden, från de som står på tröskeln till vuxenlivet, till de som levt ett långt liv? Då kan vi vara avdelningen för just dig!

På vår avdelning vårdar vi patienter med olika typer av blodsjukdomar. Vi behandlar bland annat med cellgifter, antikroppsbehandlingar och blodkomponenter inklusive autolog stamcellstransplantation. Avdelningen har i dag 18 vårdplatser, fördelade på tre vårdlag. Arbetsgruppen består av undersköterskor, sjuksköterskor, utskrivningssjuksköterska samt klinisk kvalitetssjuksköterska.

Hos oss är patienten i fokus och ett genuint intresse för ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet!

Nu söker vi efter nya kollegor och förhoppningsvis är du den vi söker!

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska hos oss leder du omvårdnaden av våra patienter och ingår i teamet kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar och medicinska behandlingar.

För oss är det viktigt med en trygg och säker introduktion. Vi har olika introduktionsalternativ att välja mellan. Beroende på önskemål och tidigare erfarenhet kan vi erbjuda upp till 6 veckors individanpassad introduktion. Denna kan förläggas på rak vecka om så önskas. Under ditt första år har du möjlighet att en gång i veckan delta i mentorsgrupp med vår kvalitetssjuksköterska.

Vi erbjuder goda möjligheter till studier och kompetensutveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Emma Ström, 019-602 17 70, emma.strom@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-30

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Medicinska kliniken vårdar patienter med bland annat blodsjukdomar, diabetes, mag-tarmsjukdomar och njursjukdomar. Avdelning 83 består av 18 vårdplatser fördelade mellan sektionen för hematologi, blodsjukdom, samt sektionen för gastroenterologi , mag- tarm- och leversjukdom. Vi uppmuntrar till personlig kompetensutveckling bland våra medarbetare och arbetar för att ytterligare specialisera kompetensen på vår avdelning genom att erbjuda goda möjligheter till utbildning. Patienten i fokus och ett genuint intresse för ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet!

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:939

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.