En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Rehabkoordinator, Karla vårdcentral
Örebro

Karla vårdcentral ligger centralt på väster i Örebro och har cirka 13500 listade patienter. Vi är en stor vårdcentral med kompetenta och erfarna medarbetare. Det är lätt att komma som ny då vi har ordning och reda med tydliga arbetsrutiner, högt i tak och gott samarbete mellan olika yrkeskategorier. En medarbetare på Karla vårdcentral förväntas att förutom sitt grunduppdrag också bidra till att utveckla vårdcentralen genom att våga prova nya tankar, ideér och arbetssätt. Vi strävar efter att förena en god arbetsmiljö med en god patientsäkerhet där ambitionen är att erbjuda en god nära vård med patientens bästa i fokus. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Det finns även ett nätverk inom regionen för länets rehabkoordinatorer.

Arbetsuppgifter:
Syftet med rehabkoordinator inom hälso-och sjukvården är att utveckla arbetssätt och metoder som främjar tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen. Rätt, lagom och säker sjukskrivning innebär att den är en medveten del av behandlingen.

- Du ska som rehabkoordinator ansvara för att utarbeta, implementera och följa upp rutiner för sjuksrivningsprocessen.
- Du ska som rehabkoordinator identifiera och aktualisera patiener som har behov av koordinerade insatser. Uppdraget kan komma från vårdcentralens olika professioner eller vid genomgång av sjukskrivningslistor.
- Som rehabkoordinator kommer du att jobba proaktivt och främja tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen. Till exempel bidra till att en rehabplan upprättas och dokumenteras inom tre månader samt hålls aktuell.
- Som rehabkoordinator är du samarbetspartner och kontaktperson för externa aktörer såsom arbetsgivare, företagshälsovård, arbetsförmedlingen, försäkringskassan samt socialtjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller socionomexamen.

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med arbetslivsrehabilitering, gärna erfarenhet av myndighetsutövning och nätverkande. Som person är du noggrann, flexibel och har god initiativ- och planeringsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Teimur Khasal, enhetschef, 019-602 95 68

Anna Bohmansson, vårdcentralschef, 019-602 95 25

Fackliga företrädare
:
Kommunal, Stefan Clifford, 019- 602 14 85

SACO, Therése Strindberg, 019- 602 95 69

Vision, Malin Eriksson-Söderlund, 019-602 27 55

Vårdförbundet, Helena Nyrén, 072- 148 08 59

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karla vårdcentral ingår i Område nära vård. Vi har till uppgift att tillhandahålla den vård som är  vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. finns geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är att knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:943

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.