En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Förvaltningsledare IT och IT-specialist

Vi söker dig som drivs av att arbeta med samhällsnytta och som känner ett stort engagemang med att bidra inom den offentliga sektorn. Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse och som kan översätta kärnverksamhetens verksamhetsbehov till det it-nära samtidigt som du kan förmedla det tekniska på ett för verksamheten begripligt sätt. Vi söker dig som vill vara en del i Region Örebro läns digitala resa.

 

Verksamhetsbeskrivning:

Inom avdelning stödsystem arbetar systemförvaltare med ansvar för våra administrativa it-system inom till exempel ekonomi-, personal- och webbsystem. Som systemförvaltare ser vi till att it-systemen utvecklas och lever upp till de överenskommelser vi har med våra kunder.

 

Arbetet är brett men fokus inom vår avdelning ligger på det it-nära vilket innebär teknisk konfiguration och felsökning, beställningar mot externa leverantörer och kvalitetssäkring samt tester av leveranser. Hos oss möter du människor som är engagerade, hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Arbetsuppgifter:
Inom avdelning stödsystem arbetar vi i systemförvaltningsobjekt enligt pm3.

Den tjänst vi nu ska tillsätta har två huvudsakliga ansvarsområden.

 

Förvaltningsledare IT och IT-specialist i systemförvaltningsobjektet servicestöd

Objektet ansvarar för Regionens servicestöd Easit. Du kommer ansvara för IT:s del inom systemförvaltningsområdet servicestöd och samarbeta brett både inom område IT:s organisation men också med den verksamhetsnära systemförvaltningsorganisationen.

 

Som IT-specialist hos oss arbetar du bl a med dagligt underhåll av våra test- och produktionssystem, dokumentation, integration och körning av driftjobb. Som IT-specialist är man utförare av det som identifierats i förvaltningsplanen. Du kommer även att ge support för IT-nära frågor, utföra teknisk felsökning samt medverka vid leverantörsmöten.

 

Som förvaltningsledare IT arbetar du nära tillsammans med förvaltningsobjektets förvaltningsledare. Tillsammans planerar och genomför ni det som finns med i förvaltningsobjektets förvaltningsplan.

Kvalifikationer:

Du har dokumenterad it-kompetens som vi bedömer relevant för dessa tjänster. Du har erfarenhet av systemförvaltningsarbete gärna enligt pm3. Du har god förmåga att tolka och följa tekniska kravspecifikationer. Du har lätt för att utrycka dig i både tal och skrift samt kan förklara tekniska termer på ett pedagogiskt sätt. Du har god förmåga att samarbeta och leda andra i arbetet. Det är meriterande om du har systemutvecklingskompetens samt intresse för verksamhetsutveckling.

Goda kunskaper och tidigare arbete i systemet Easit är meriterande för detta uppdrag. Har du tidigare erfarenhet som systemdesigner i Easit är även detta meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det viktigaste för oss är att du blir en bidragande del av vårt team!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse..

Upplysningar:
Marie Fredne, Avdelningschef 072-0840058

Fackliga företrädare
:
Markus Kihlgren SACO 019-602 46 02
Malin Eriksson Söderlund Vision 070-602 15 35


Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

 

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-10-21

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:86

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Välkommen med din ansökan!