En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska till ortopedmottagningen Karlskoga
Karlskoga

Ortopedmottagningen i Karlskoga är specialiserad på axel-ortopedi samt mjukdelsskador i knä, menisk och korsband. Här erbjuds specialisera sjukvård till patienter inom hela vårt län.

Vi är en arbetsplats som är positiv till ständiga förbättringar för och med patienten i fokus. En god struktur finns på arbetsplatsen och introduktion med personlig mentor inleder anställningen.

Goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom ortopedi finns.

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete tillsammans med läkare och sjuksköterska och administrativt arbete. Uppföljning av akuta skador sker på mottagningen och då är vanliga arbetsuppgifter för undersköterska sårkontroller och omgipsningar. Du kommer att jobba både i team och självständigt.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård:
Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p).

För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Vi söker en undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete. Du ska vara positiv, flexibel samt uppskatta att jobba i team. Personlig lämplighet värderas högt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Ortopediska mottagningen.

Tillträde:
2021-12-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Karin Sjöstrand, avdelningschef, 0586-666 67

Facklig företrädare
:
Kommunal,
Katarina Träff Fridebäck, 019-602 15 75

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-25

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:950

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.