En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Sjuksköterska, Mikaeli vårdcentral
Örebro

Är du intresserad av att arbeta inom primärvården? Då kan jobbet som distriktssköterska på Mikaeli vårdcentral vara något för dig.

Vi är ett 30-tal medarbetare som trivs med att arbeta här. Våra medarbetare brukar berömma den goda stämning som finns i personalgruppen och de fina, fräscha lokaler som vi får jobba i varje dag. Vår vårdcentral har en bra läkarbemanning med endast fast anställda läkare och ett gott samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Den senaste medarbetarenkäten visar att vi tillsammans skapat en vårdcentral med mycket bra arbetsmiljö.

Mikaeli vårdcentral ligger i västra delen av Örebro. Vi har ett gott rykte hos våra patienter och jobbar för att ständigt utveckla verksamheten och hitta nya, förbättrade arbetsmetoder. Därför är det högt i tak hos oss och alla kommer till tals.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katrina Semb, verksamhetschef, 019-602 48 26

Fackliga företrädare
:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Mikaeli vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:948

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.