En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Hjärt-lung-fysiologiska kliniken hjärtsviktsmottagningen/vårdavdelning 63, USÖ
Örebro

Vi söker en sjuksköterska till Hjärt-lung-fysiologiska klinikens hjärtsektion för rotation 50/50 mellan hjärtsviktsmottagningen och vårdavdelning 63.

Vi är en klinik med stark gemenskap där god kommunikation och gott bemötande är en självklarhet. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar. Vi erbjuder, efter strukturerad individuell inskolning, ett stimulerande och kvalificerat arbete inom hjärtsjukvård. Regelbundna internutbildningar ingår liksom möjlighet till subventionerade högskolekurser.

Arbetsuppgifter:
På hjärtsviktsmottagningen bedrivs såväl basal hjärtsviktsvård som avancerad behandling och forskning. Arbetsuppgifterna består av egna mottagningsbesök, att bistå vid läkarbesök, delta i forskningsstudier, monitorera behandling samt telefonrådgivning.

Avdelning 63 har 25 vårdplatser som är uppdelade i 3 vårdlag. På avdelningen vårdas patienter med olika hjärtsjukdomar, såsom akuta hjärtinfarkter, hjärtsvikt, kärlkramp och hjärtrytmrubbningar. Alla platser på hjärtavdelningen har tillgång till kontinuerlig hjärtövervakning. Arbetsuppgifterna består av basal och specifik omvårdnad. Arbetet sker i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Sjuksköterska ansvarar bl.a. för bedömning av prehospitala EKG från ambulans, beredskap för omhändertagande av akuta hjärtinfarkter inför kranskärlsintervention samt avancerad behandling av akut hjärtsvikt.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper avseende kommunikation, flexibilitet och samarbete samt självständigt arbete. Erfarenhet av hjärtsjukvård är meriterande.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Individuell schemaläggning utifrån verksamhetens behov.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marie Johansson, avdelningschef, 019-602 31 84, marie.johansson7@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Marcus Leijonborg, 019- 602 02 20

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hjärt-Lungkliniken bedriver högspecialiserad vård med avancerade metoder och tekniker, men också bassjukvård och palliativ vård i livets slutskede. Hjärtsektionen omfattar vårdavdelning 63, mottagnings- och dagvårdsverksamhet samt enheter för interventionell kardiologi.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:949

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.