En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör till Barn- och ungdomshabiliteringen, Örebro
Örebro

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder specialiserad, tvärprofessionell habilitering och rehabilitering till barn och ungdomar med bestående funktionsnedsättningar, samt deras familjer.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk vårdadministratör på Barn- och ungdomshabiliteringen jobbar du med bl.a. journaldokumentation och patientadministration i vårdsystemet NCS Cross, registrering i olika kvalitetsregister och posthantering. Även en del verksamhetsövergripande arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetet är självständigt och utåtriktat och du kommer att ha både interna och externa kontakter. Inom Barn- och ungdomshabiliteringen finns det totalt sju medicinska vårdadministratörer, fyra tjänster i Örebro, som du samarbetar med. Arbete i receptionen och att svara i telefonväxel vissa tider ingår, där du är en viktig länk mot patienter, besökare och personal. Du ingår också i ett av arbetslagen, där du till viss del ansvarar för administrativa uppgifter, t.ex. skicka kallelser och brev, hantera återbud/avbokningar av besök m.m. Arbetslagen består av arbetsterapeut, specialpedagog, läkare, logoped, kurator, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut samt enhetschef. Även läkare, sjuksköterskor och dietist finns i verksamheten. På mottagningen i Örebro finns ytterligare fyra medicinska vårdadministratörer och på mottagningarna i länsdelarna ytterligare tre.


Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och önskar att du är serviceinriktad, flexibel och noggrann. Du ska kunna arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av att jobba med vårdsystemet NCS Cross och officeprogrammen är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, i Region Örebro län med nuvarande placering på Barn- och ungdomshabiliteringen t.o.m. 2022-06-30.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Wirén, enhetschef, 019-602 28 33, johan.wiren@regionorebrolan.se

Maria Ivarsson, yrkesgruppföreträdare för medicinska vårdadministratörerna, 019-602 28 06
maria.ivarsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vision, Petra Strömgren Fredin, 019-602 27 59

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:951

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.