En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Engagerad medicinsk vårdadministratör till Medicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker dig vår nya medarbetare till vårt härliga gäng!

Hos oss får du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en positiv och utvecklande miljö. Vi som arbetar här har tillsammans skapat en flexibel, rolig och utvecklande miljö där vi hjälper varandra för att nå framgång på kliniken.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk vårdadministratör på medicinska kliniken kommer du att vara en del i verksamhetens behov av ett fungerande nav på kliniken. Arbetsuppgifterna innefattar medicinsk dokumentation, tidsbokning, remisshantering, kodning och allmänna administrativa uppgifter. Vara behjälpliga med IT och statistikfrågor, kvalitetsregister, beställningar och bokningar av olika slag. Kontinuerlig kompetensutveckling sker och möjlighet finns att utvecklas i sin yrkesroll.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har praktisk kunskap om system och verktyg inom Excel och Office-paketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper eller erfarenhet av engelska är meriterande.  Ett stort plus är om du redan har kunskaper om sjukhusets olika vårdsystem.

Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, initiativ- och ansvarsförmåga, kvalitetstänk samt flexibilitet. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Helgarbete kan förekomma vid behov.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Harrysson, enhetschef, 019-602 12 85, eva.harrysson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Jenny Haapanen, Vision, 0586-662 33

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-25

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Medicinska kliniken är en av universitetssjukhusets största klinik och här arbetar ca 400 personer. Kliniken är uppdelad i fem olika specialistområden. Den administrativa enheten är en egen enhet inom kliniken och vi samarbetar över våra fem sektioner, Vi vårdar patienter med bland annat blodsjukdomar, diabetes, mag-tarmsjukdomar och njursjukdomar. En stor patientgrupp hos oss är äldre med komplexa behov av medicinsk vård och omsorg där vården kräver nära samverkan mellan kommun, primärvård och slutenvård. Verksamheten är spridd över sjukhuset och bedrivs i M-huset, B-huset och L-huset.

Klinikens administrativa enhet bestående av administratörer och medicinska vårdadministratörer, arbetar med klinikens alla enheter och yrkeskategorier och är utspridda ute i verksamheten. Vi är totalt 27 medarbetare.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:952

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.