En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Administrativ handläggare inom Område administrativ utveckling och service

Vill du arbeta som administrativ handläggare inom Område administrativ utveckling och service med inriktning på förvaltningens interna nämndadministration?

 

Område administrativ utveckling och service söker en administrativ handläggare för att koordinera förvaltningens nämndadministration, samordna regionens försäkringsärenden, utreda och handlägga politiska ärenden inför beslut och självständigt handlägga och administrera upphandlings-, sekretess-och andra ärenden inom området.

 

Område administrativ utveckling och service ingår i förvaltningen Regionservice. Förvaltningen styrs av Servicenämnden som har i uppdrag att bereda och besluta i frågor som berör förvaltningens organisation. Område administrativ utveckling och service tillhandahåller regionövergripande administrativa tjänster som ska vara användarvänliga och effektivt utförda. Vi ska arbeta standardiserat, rättssäkert, smart och digitalt. För det krävs att vi har en gemensam prioritering med våra kunder och intressenter.

Arbetsuppgifter:
Som administrativ handläggare samordnar, kvalitetssäkrar och utvecklar du, i rollen som nämndkoordinator, nämndadministrationen inom Regionservice. Du ingår i förvaltningens beredningsgrupp inför politiska beslut. Du utgör även regionens samordnande funktion för försäkringsfrågor, vilket bland annat innefattar att samordna svar på försäkringsfrågor från verksamheterna, bereda ärenden till styrgrupp och delta vid upphandling av försäkringsförmedlartjänster.

 

Du kommer även att vara ett stöd till förvaltningens chefer inom ärendehandläggning såsom svar på remisser, motioner, medborgarförslag och även avseende utredning- och annan ärendehandläggning. I tjänsten ingår även att bistå chefer inom området med administrativa uppgifter såsom upphandlingsadministration samt sekretessprövning av handlingar. I uppdraget ingår intern och extern kommunikation via intranät och hemsida.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom offentlig förvaltning, juridik, samhällsvetenskap eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Erfarenhet från liknande arbete i en politiskt styrd organisation är en fördel. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i såväl tal som skrift. Du klarar att arbeta självständigt, har ett strukturerat och initiativtagande arbetssätt och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

 

Som person bemöter du alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kundfokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Därutöver har du en helhetssyn vad gäller syfte och sammanhang med regionövergripande perspektiv samt en god samarbetsförmåga med ett öppet sinne. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du tycker om att utföra administrativa arbetsuppgifter, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har även förmågan att prestera under tidvis stressiga förhållanden.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Almgren, Områdeschef 019-6027194

Fackliga företrädare
:
Malin Eriksson-Söderlund Vision 019-6022755

Markus Kihlgren, SACO 019-6024601

Vår organisation:
Inom Område administrativ utveckling och service finns ca 100 medarbetare som arbetar med upphandlingar, löne- och personaladministration, ekonomi, arkiv och diarium. Här fokuserar vi på att ge ett kompetent, kvalitetssäkert och engagerat stöd till Region Örebro läns verksamheter. För att lyckas med det präglas våra verksamheter av ett ständigt utvecklingsarbete och en hög servicenivå.

 

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

 

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Ärendenummer:
Rs:2021:87

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Välkommen med din ansökan!