En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Legitimerade underläkare, ANIVA-kliniken
Örebro

Vi på ANIVA-kliniken söker nu två till tre underläkare som är drivande i sin egen kunskapsinhämtning, självständiga men med förmågan att känna sina begränsningar. Vi söker dig som ser till helheten och bidrar till en välfungerande arbetsgrupp. Samarbeten med andra yrkeskategorier och kliniker är en mycket viktig del arbetet på AnIVA-kliniken. Forskning och utbildning är viktigt för oss på kliniken och vi satsar på dess fortsatta utveckling.

ANIVA-kliniken är en länsklinik med verksamhet på tre sjukhus och med stor klinisk bredd. Dessutom bedrivs forskning och utbildning på olika nivåer för flera yrkesgrupper.

Vi är idag knappt 70 läkare varav cirka 25 är ST-läkare. Flera av dessa blir inom kort specialister och vi söker därför nya. Totalt har kliniken drygt 400 medarbetare. Tjänstgöring sker på alla tre sjukhus i Region Örebro Län – Universitetssjukhuset Örebro, Lindesbergs lasarett och Karlskoga lasarett

Vi vill gärna välkomna er till oss för tjänstgöring inom anestesi och intensivvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare. För tjänsten krävs att du behärskar svenska språket lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och engelska i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning om 6 månader med eventuell möjlighet till en tillsvidareanställning som ST-läkare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse under våren 2022.

Upplysningar:
Erik Noppa, ST-läkarchef, 019-602 03 15
erik.noppa@regionorebrolan.se

Fackliga företrädare:
Wiebke Falk, överläkare, Läkarförbundet, 019-602 03 08
wiebke.falk@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, samt operationsservice (postop och dagkirurgi).

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:955

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.