En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Ingenjör till Centrum för hjälpmedel
Örebro

Har du stort intresse av att hjälpa människor? Tycker du om att lösa tekniska problem och jobba med olika material? Vi söker dig som har teknisk skicklighet med bred kompetens och praktisk erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
- Utprovning av hjälpmedel till patient, görs tillsammans med vårdpersonal och hjälpmedelskonsulent.
- Anpassning/inställning. De hjälpmedel som provas ut anpassas individuellt efter patientens behov.
- Hantering av olika material såsom trä, metall, plast, textil. Svetsning förekommer.
- Reparation och service.
- Rekonditionering av återlämnade hjälpmedel.
- Dokumentation av utfört arbete i verksamhetens datasystem.
- Medverka vid utbildningar.
- Delta i upphandling av hjälpmedel.

Du kommer att tillhöra Teknikenheten. De hjälpmedel du främst kommer att arbeta med är manuella och eldrivna rullstolar men andra hjälpmedel kan förekomma.

Kvalifikationer:
Som Ingenjör är du en ansvarsfull problemlösare med förmåga att omsätta din tekniska kunskap till praktisk lösning. I utprovningssituationen behöver du vara följsam och lyhörd för att se och förstå patientens behov. Det krävs att du är en lagspelare då du samarbetar med andra för att nå målet. När du inte medverkar vid utprovning behöver du vara självgående och drivande i det dagliga arbetet.

Du är innovativ, händig och noggrann. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och inspireras av andras lösningar.

Du har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har minst två års erfarenhet av teknisk service eller konstruktion inom område mekanik. Kunskap om el/elektronik och/eller erfarenhet inom hjälpmedelsområdet är meriterande.

Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du har körkort, minst behörighet B.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid. Beredskap ingår vissa helger.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Tomas Fürsth, enhetschef, 019-602 42 58

Facklig företrädare
:
Vision, Anders Nyberg, 019-602 42 25

SACO, Åsa Karlsson, 019-602 42 17

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Centrum för hjälpmedel är en unik och viktig verksamhet inom område Habilitering och hjälpmedel som arbetar med att distribuera, prova ut och anpassa hjälpmedel. Centrum för hjälpmedel har cirka 70 anställda och de yrkesgrupper som finns är bland annat tekniker, lagerpersonal, ingenjörer, hjälpmedelskonsulenter samt administrativ personal. Samverkan sker kontinuerligt med andra verksamheter inom Region Örebro län samt länets kommuner.

Centrum för hjälpmedel strävar efter ett öppet klimat och ledingen lägger stor vikt vid medarbetarnas delaktighet och inflytande.

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:963

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.