En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Sjuksköterska, Varberga vårdcentral
Örebro

Vi söker en ny medarbetare då en av våra uppskattade kollegor ska gå i pension. Letar du efter ett arbete och en arbetsplats där du gör skillnad? Där det är kul att gå till jobbet och där samarbete och tillsammans är ledord, där skratt, energi och omtanke finns i vardagen? Då kanske det är dig vi söker!

Varberga vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område i västra Örebro. Vårt mål är en arbetsplats där arbetskamrater trivs, stannar kvar och utvecklas, där vi tar ansvar såväl för verksamheten som för oss själva, där vi känner oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra. Vi ska vara en vårdcentral där patienten känner sig välkommen och upplever trygghet och delaktighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får använda din kompetens och dina personliga styrkor fullt ut.

Hos oss blir du en viktig del av ett arbetslag där varje dag innebär olika utmaningar och möjligheter, där du bidrar och påverkar på bästa sätt. Där det är självklart att vi alla tar ett personligt ansvar och bidrar till ett gott arbetsklimat. Och så klart, har ett proaktivt förhållningssätt.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna präglas av självständigt arbete med patientens bästa i fokus. Du kommer ha mottagning, rådgivning, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Andra ansvar och uppdrag finns att erbjuda utifrån intresse och din kompetens. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kompetenta kollegor på vårdcentralen.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Det är meriterande med erfarenhet av primärvård. Du ska ha ett intresse för utveckling och förbättring. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du är ansvarstagande och trivs i en ledande funktion. Du har en god kommunikativ förmåga, är pedagogiskt lagd och intresserad av att både lära och lära ut. Du ska ha viljan att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt genom att våga prova nya tankar, idéer och arbetssätt.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ramona Göransson, enhetschef, 019-602 32 75

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-22

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Varberga vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:964

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.