En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör, Ortopediska kliniken, USÖ
Örebro

Ortopediska länsklinikens Örebroenhet söker nu en positiv, driven och ansvarstagande medicinsk vårdadministratör.  Vill du bli en del av vårt erfarna och trevliga gäng på Universitetssjukhuset i Örebro ska du söka den här tjänsten!

Ortopediska länsklinikens sekretariat består av 22 medicinska vårdadministratörer (MVA),  2 assistenter samt 2 enhetschefer med delat ledarskap fördelade på regionens tre sjukhus. I Örebro består sekretariatet av 12 MVA, 2 assistenter samt 1 enhetschef. De medicinska vårdadministratörerna ses som viktiga medarbetare i vårdteamet för att patientflödet inom verksamheten ska fungera optimalt. Vi arbetar aktivt för att optimera arbetssätt inom arbetsgruppen men även mellan de olika enheterna.

Vi uppmuntrar till fortbildning när tillfälle ges, erbjuder möjlighet att arbeta hemifrån och anpassar schema utifrån individen och verksamheten.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består främst av diktatskrivning och att kalla patienter till återbesök efter akutbesök till vår frakturmottagning. Du kommer tillsammans med en annan medicinsk vårdadministratör arbeta i ett team med uppgiften att kalla återbesök där även telefontid för av- och ombokningar till återbesöken är en del av arbetsuppgifterna. Även andra sedvanliga MVA-uppgifter förekommer.

Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tidigare arbete med patientadministrativa systemet IMx, Klinisk Portal vårddokumentation och RoS är meriterande.

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och som är serviceinriktad, noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter också egenskaper som positiv attityd, kreativitet och flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2022-01-10 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Annika Mellberg, enhetschef, 019-602 60 42, annika.mellberg@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vision, Jenny Enkvist, 019-602 53 41

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Urval och intervjuer kan komma att göras löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:965

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.