En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör, Askersunds vårdcentral
Askersund

Askersunds vårdcentral ligger vid norra Vätterns strand, relativt långt från sjukhusvården. Det gör vårt patientarbete brett och varierande. Vi har ett tätt samarbete inom och över yrkesprofessionerna för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. På vår arbetsplats är prestigelöshet och nytänkande viktigt eftersom vi strävar efter att hela tiden utveckla vår verksamhet - alltid med patientens bästa för ögonen. Askersunds vårdcentral har ca 10 400 listade.

Att arbeta hos oss innebär frihet under ansvar, och goda möjligheter till utveckling i yrkesrollen. Utvecklingslust och initiativförmåga är välkomna egenskaper hos medicinsk vårdadministratör.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom att skriva journaler, ta emot patienter i receptionen, serva vid IT-frågor, kassaredovisning, hantera mail samt kalla patienter med mera.

Kvalifikationer:
Medicinsk vårdadministratör, läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.


Anställningsform:
Visstid, heltid, tom 2022-05-01.

Tillträde:
2021-12-06 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Annethe Söderberg, enhetschef, 0583-857 81

Facklig företrädare
:
Vision, Pernilla Viborg, 0583-857 05

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Askersunds vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:966

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.