En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Kurator/Psykolog, Kumla vårdcentral
Kumla

Kumla vårdcentral är en stor vårdcentral som är uppdelad i sex enheter. På det viset kombinerar vi bred kompetens och specialistfunktioner med fördelarna att arbeta i mindre arbetslag. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten. På rehabenheten arbetar kuratorer, sjukgymnaster samt undersköterska.

Vi är nu 5 kuratorer på vårdcentralen, och söker dig som vill bli vår nya kurators- eller psykologkollega.


Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat självständigt utrednings- och behandlingsarbete, stöd- och krisbearbetning med patienter och deras anhöriga samt extern samverkan.

Kvalifikationer:
Legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller socionomexamen, gärna med erfarenhet från primärvården. KBT steg 1 är meriterande.

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av korttidsbehandling gärna med erfarenhet från primärvården.

Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är delaktig och drivande i verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ingrid Julin, enhetschef/distriktssjukgymnast, 019-602 91 09

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 35

Malin Eriksson Söderlund, Vision, 019-602 27 55

Åsa Krantz, Psykologförbundet, 0581-853 72, 070-381 15 00

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-10-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kumla vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:967

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.