En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Kontaktsjuksköterska, Onkologens mottagning, USÖ
Örebro

Vill du arbeta på Sveriges bästa universitetssjukhussjukhus? Är du en sjuksköterska som vill vara en del av framtidens onkologiska vård? Lockas du av en lärorik, utmanande och utvecklande arbetsmiljö? - Då är det dig vi söker!

Du är: en positiv, driven och engagerad sjuksköterska som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete.

Vi är: en klinik med stor bredd och framåtanda som nu söker kontaktsjuksköterska för malignt melanom.

Tillsammans: skapar vi en god, patientcentrerad vård och en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Kontaktsjuksköterskans uppdrag är att arbeta för att öka tryggheten och vårdkvaliteten för patienten. Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan. I uppdraget ingår att ha särskild tillgänglighet, att informera om kommande steg i behandlingen, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. Som kontaktsjuksköterska för malignt melanom kommer du ha egen mottagning med uppföljande kontroller. Kontaktsjuksköterskan arbetar i flera team allt från kliniknivå till regionalnivå med nätverk i RCC - Mellansverige.

Arbetet innefattar även sedvanligt mottagningsarbete så som telefonrådgivning, kallning, mottagningsbesök, deltagande i teamronder mm.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet och/eller utbildning i onkologi är meriterande.

God empatisk förmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt är egenskaper vi värdesätter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare heltid, dagtid måndag till fredag.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anna Isaksson, avdelningschef, 019-602 18 82, 076-135 22 15
anna.isaksson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Alexandra Oscarsson, 019-602 3823

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:969

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.