En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Ortopedmottagning, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Ortopediska kliniken är en länsklinik och bedriver verksamhet på Region Örebroläns tre sjukhus, Karlskoga lasarett, Lindesbergs lasarett och Universitetssjukhuset Örebro. Ortopedmottagningen i Karlskoga är specialiserad på axel-ortopedi samt mjukdelsskador i knä, menisk och korsband, här erbjuds specialisera sjukvård till patienter inom hela vårt län.

Vi är en arbetsplats som är positiv till ständiga förbättringar för och med patienten i fokus. En god struktur finns på arbetsplatsen och introduktion med personlig mentor inleder anställningen.

Goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom ortopedi finns.


Arbetsuppgifter Ortopedmottagningen
I arbetsuppgifterna ingår sköterskebaserad mottagning, telefonrådgivning och till viss del  administrativt arbete. Uppföljning av akuta skador sker också på mottagningen och då är vanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska sårkontroller och omgipsningar. Du kommer att jobba både i team och självständigt.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete ses som meriterande.

Du ska vara positiv, flexibel samt uppskatta att jobba i team. Personlig lämplighet värderas högt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Ortopediska mottagningen 2022-08-31. Enstaka planerade arbetspass på vårdavdelning 6 ingår i tjänsten, en helgtjänstgöring i månaden.


Tillträde:
2021-12-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Karin Sjöstrand, avdelningschef, 0586-666 67

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Karin Nordén Persson, 070-846 03 30

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:968

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.