En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Växeltelefonist till Regionservice Telefonväxel

Har du ett stort intresse för service och bemötande? Då kan detta jobb vara helt rätt för dig!

 

Telefonväxeln är en avdelning inom Område kundtjänst som består av ca 75 medarbetare där även Servicecenter och förvaltning av telefoni ingår. Växelpersonalen bemannar alla telefoniväxlar inom Region Örebro län, delägda verksamheter och i vissa fall, externa kunder. Vi förmedlar samtal internt och externt, dygnet runt. Jourtid sköter telefonväxeln även beställning av färdtjänst och sjukresor samt förmedling av språktolkar. Telefonväxeln ansvarar också för att kalla jourer vid akuta larmlägen internt, samt kallelser vid extra ordinära händelser så som Katastroflarm och driftstörningar. Gemensamt för oss är vår mycket höga serviceanda. Ett gott bemötande och en bred kunskap om Region Örebro län som helhet kännetecknar vårt glada gäng.

Avdelningen består av 25 medarbetare där vi nu söker medarbetare för allmän visstidsanställning under 11 månader.

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare i gruppen arbetar du i ett team och tillsammans med dina kollegor ser du till att telefonistfunktionen fungerar på ett optimalt sätt. Medarbetarna på Telefonväxeln har ett högt ansvarstagande.
I ditt arbete ingår bl. a.

 

-       Ta emot och förmedla samtal till rätt enhet/anknytningsnummer

-       Utföra personsökning

-       Ge allmän information till medborgare och verksamheter

-       Starta, bevaka och dokumentera beredskapslägen och extraordinära händelser inom Region Örebro län

-       Akutlarmshantering - Ta emot, förmedla samt dokumentera akuta larm.

-       Utföra informationsstöd vid extraordinära händelser

-       Förmedla språktolkar under jourtid


Tjänsten påbörjas med en introduktionsutbildning under ca 8 veckor. Arbetstiderna varierar så som dag, kväll samt helgpass, ca 1 helg på tre veckor.


Kvalifikationer:

Du har minst gymnasial utbildning och stort intresse för service och bemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett kundserviceyrke helst från växel eller telefonsupport.

Du är lyhörd, har god empatisk förmåga, inger förtroende och skapar bra relationer. Du tar ett stort ansvar och har en hög simultankapacitet. Du har ett stort intresse för att utvecklas i ditt jobb och kan hantera tempoväxlingar. Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens och dina personliga egenskaper, din samarbetsförmåga och din förmåga att även arbeta självständigt.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningsform:
Allmän visstid 100% under 11 månader


Tillträde:
snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Hallbäck, Avdelningschef 019-6026070

Fackliga företrädare
:
Malin Eriksson-Söderlund Vision 019-6022755

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

 

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:88

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.