En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Vill du arbeta extra som städare i Karlskoga?
Är du en ansvartagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete?
Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!

 

Städavdelningen ansvarar för att patienter och personal har en ren miljö. Städning och serviceuppdrag utförs av välutbildad personal med kvalitetssäkrade, miljöanpassade metoder och med fokus på hygien och minskning av smittspridning. Förutom sjukhusen ansvarar vi även för städning på flera vårdcentraler och inom Folktandvården. Städavdelningen har ca 180 medarbetare i länet.


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu serviceinriktade medarbetare till vår städavdelning. Tjänsten omfattar främst daglig städning, storstäd och vissa serviceuppdrag. I ditt uppdrag kommer du bland annat att arbeta med kvalitetssäkrade och miljöanpassade städmetoder med kunden i fokus. Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion samt utbildning som innefattar bland annat hygienregler.

 

Vi arbetar alltid i team och varje medarbetare ansvarar för att leverera rätt kvalitet i rätt omfattning med etablerade städinstuktioner.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är flexibel, har servicekänsla och förmåga att möta personal och patienter i vårdmiljö. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan läsa, ta del av och förstå städinstruktioner samt skriva. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, patienter och övrig personal är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

 

Det är även meriterande om du har någon form av städutbildning.

 

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och för vissa tjänster krävs även B-körkort.

Anställningsform:
Timanställning

Arbetstiden kan förläggas till dag, kväll samt helg.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Pernilla Bruzelius, Gruppchef 0586-66359

Fackliga företrädare
:
-Kommunal 019-6021575


Verksamhetsbeskrivning:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

 

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida:
www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-11-14

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 november 2021. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.


För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Ärendenummer:
Rs:2021:90

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.