En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till Psykiatrisk avdelning i Karlskoga
Karlskoga

Vi är en allmänpsykiatrisk avdelning med 10 platser och 2 platser för brukarstyrd inläggning. Vi finns på Karlskoga lasarett, ett välfungerande lasarett med god samverkan. Till vår psykiatriska avdelning söker vi nu dig som är psykiatrisjuksköterska, allmänsjuksköterska eller är examensnära och som har intresse för psykiatri och psykisk ohälsa.

Hos oss blir du en självklar del av omvårdnadsteamet. Du får kollegial gemenskap och möjlighet till mycket patientkontakt. Vi arbetar i team med avdelningsläkare, sjuksköterskor och skötare.

Vården är personcentrerad och varje patient har en individuellt upprättad vårdplan. Varje patient får en kontaktperson per dag, tillgång till ansvarig sjuksköterska, utskrivningssamordnare samt läkare. Avdelningen ingår i forskningsprojektet Trygg- och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård, med syfte att förbättra innehållet i vården där patienten/individen är i fokus. Detta bygger på de brittiska ideologierna Safewards & Starwards.

Vi är först i Region Örebro med Brukarstyrda inläggningar. Här bereds patienter möjligheten att själva lägga in sig utifrån en projektmodell tagen från Region Skåne. Vi arbetar hälsobefrämjande och kommer utveckla delar på individ- och gruppnivå där fysisk aktivitet, kost och egenvård står på schemat.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Du är också varmt välkommen på en förhandsvisning eller auskultering om du vill veta mer.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för individer med psykisk ohälsa och hur man genom teamarbete, såväl internt som externt, och tillsammans med närstående, kan stödja individen att återgå till livet utanför avdelningen.

Din kompetensplan anpassar vi utifrån dig och dina behov. Det du inte kan det lär vi dig - tillsammans skapar vi en attraktiv arbetsplats.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dag/kväll.
Tillsvidare, heltid, natt

Vi arbetar aktivt med schemaläggning där egna önskemål tillgodoses utifrån verksamhetens behov. Regionen har gjort en satsning på friskvårdsbidrag samt mot obekväm arbetstid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gisela Åker, enhetschef, 0761176628.

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-12-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:972

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.