En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Hemodialysmottagningen, USÖ
Örebro

Skulle du beskriva dig själv som teknikintresserad sjuksköterska med ett patientfokuserat förhållningssätt? Då kan vi ha uppdraget just för dig!

Hos oss på Hemodialysmottagningen bedriver vi en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet där vi bedriver vård med stor spännvidd. Vi behandlar både kroniskt och akut sjuka patienter och har 20 behandlingsplatser. Kopplat till mottagningen finns även en självdialysenhet med fyra platser.

Vårt mål är att vi vill göra vården för våra njursjuka ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Och att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det.

Låter vår mottagning som en arbetsplats där du skulle trivas?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du som sjuksköterska i huvudsak att utföra dialysbehandlingar, självklart förekommer även basal och specifik omvårdnad av patienterna. Vi arbetar med högteknologisk utrustning och servar hela sjukhuset där det behövs akuta dialysbehandlingar.

I nuläget har varje sjuksköterska behandlingsansvar för runt tre patienter per skrift. Då vi har öppet dag-och kvällstid samt helger (endast dagtid) så kommer dina arbetstider att variera.

Du kommer att få använda och utveckla dina omvårdnadskunskaper och få vara med om många varierande vårdsituationer.

Hos oss är du viktig för att utveckla vården och uppnå vårt mål, att göra vården för våra njursjuka ännu bättre.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Som person är du nyfiken, flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, är positiv och har ett gott bemötande.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, med första placering på Hemodialysmottagningen.

Vi tillämpar individuell schemaläggning

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Löfgren Andersson, avdelningschef på Hemodialysmottagningen, 019-602 36 54
malin.lofgren-andersson@regionorebrolan.se

Sara Nissung, biträdande avdelningschef på Hemodialysmottagningen, 019-602 25 66
sara.nissung@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:975

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.