En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Rotationssjuksköterska, Njursektionen USÖ
Örebro

Är du ute efter ett varierande arbete med stor möjlighet till kompetensutveckling? Då har vi jobbet för dig. Vi kan erbjuda ett spännande arbete där du får möjlighet att rotera mellan två av njursektionens enheter, avdelning 93 och Hemodialysmottagningen.

Avdelning 93 har 18 vårdplatser som är indelade i två olika vårdområden, njurmedicin och reumatologi. Som sjuksköterska på avdelningen leder du omvårdnaden av våra patienter och ingår i teamet kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar, medicinska behandlingar mm.

Hemodialysmottagningen är en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet Vi behandlar både kroniskt och akut sjuka. På mottagningen finns 20 behandlingsplatser. Vi utför behandlingar dagar, kvällar och helger. Som sjuksköterska på dialysen utför du dialysbehandlingar samt deltar i basal- och specifik omvårdnad runt patienten.

Hos oss är du viktig för att utveckla vården utifrån patientens fokus. För oss betyder det att vi vill göra vården för våra njursjuka ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Och att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det. Vill du vara med oss i detta uppdrag?


Arbetsuppgifter:

Du kommer att erbjudas en individanpassad introduktion där du kommer att få en mentor på respektive enhet. Mentorn finns på plats dagtid och kan stötta dig i olika frågeställningar som uppstår. Rotationsarbetet mellan avd 93 och Hemodialysmottagningen innebär att du är halva tiden på vardera ställe. Detta innebär en flexibilitet i schemat och du har själv möjlighet att påverka hur du vill att schemat och rotationen ska se ut. Du får därmed en dubbelkompetens som avd. sjuksköterska och dialyssjuksköterska och kan bidra med mycket kompetens på båda enheterna.

Arbetsuppgifterna på avdelning 93 innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som infusioner, injektioner, medicindelning, dokumentation och specifik omvårdnad. Du deltar i rondarbete och medicinskplanering och utförande. Utöver detta utför vi även pre- och postoperativ vård, behandlingar för peritonealdialys.

På Hemodialysmottagningen ansvarar du även för dialysbehandlingarna på dina patienter. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som brinner för ett flexibelt arbete. Du har god samarbets- och initiativförmåga. Därutöver är du ansvarsfull och självständigt i ditt dagliga arbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på njursektionen.

Tjänstgöringsgrad 100 % eller enl. överenskommelse, individuell schemaplanering. Du kommer att ges möjlighet att tillsammans med oss påverka rotationens upplägg.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Löfgren Andersson, avdelningschef på Hemodialysmottagningen
Telefon: 019-602 36 54
E-post:
malin.lofgren-andersson@regionorebrolan.se

Annelie Flyckt, biträdande avdelningschef på avdelning 93
Telefon 019-602 16 15
E-post:
annelie.flyckt@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:976

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.