En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Arbetsterapeut till Dövpsykiatrin, Allmän psykiatrisk öppenvård, USÖ
Örebro

Dövpsykiatrin har sin organisatoriska tillhörighet till Allmänpsykiatrisk öppenvård i Örebro. Inom Dövpsykiatrin arbetar 2 psykologer samt 1 kurator i dagsläget. Övriga kompetenser finns att tillgå vid behov. Nu vill vi förstärka med en arbetsterapeut under 1 års tid för att se om vi kan utveckla vår verksamhet inom Dövpsykiatrin på det sättet.

Vi jobbar i team och har patienten i tydligt fokus. Nationella riktlinjer ligger som grund för allt patientarbete. Mottagningen utvecklar sitt arbetssätt kontinuerligt. Dövpsykiatrin i Örebro är en välfungerande enhet med hög kompetens och hög tillgänglighet för patienter med behov av insatser från Dövpsykiatrin.

Arbetsuppgifter:
Dövpsykiatrin erbjuder behandling på teckenspråk. Verksamheten riktar sig till barn, ungdomar och vuxna. Vi träffar patienter individuellt, men även andra slags möten förekommer, allt från parsamtal, anhörigsamtal till familjesamtal. Samverkan med andra instanser ligger också i uppdraget.

På mottagningen arbetar man med traditionellt psykiatriskt och evidensbaserat psykoterapeutiskt arbete. Men vi är också öppna för alternativa beprövade metoder.

I Dövpsykiatrins arbete ingår psykiatrisk utredning, behandling, information, handledning samt konsultation.

Kvalifikationer:
Legitimerad arbetsterapeut. Att vara teckenspråkskunnig är en merit.


Anställningsform:
Visstidsanställning, heltid, 1 år.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Nedzad Covic, tf enhetschef, 019-602 01 14

Facklig företrädare
:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:977

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.